Skappeli

pe 27.5. klo 10.00 – 16.00
Skappelin värikäs logo

Kauppakeskus Skanssi 2. kerros

SKAPPELI - perheiden olohuone Skanssissa Skappeli on lapsiperheiden olohuone Skanssin 2. kerroksessa. Järjestämme avointa ja maksutonta toimintaa arkisin klo 10-16 välillä. Perheet voivat osallistua lastenohjaajien järjestämiin eri toimintoihin, tai vaan tulla ja olla, hengähtää arjessa ja kohdata muita aikuisia sekä lapset leikkikavereita. Toimintaamme ovat tervetulleita kaikenlaiset perheet. Meillä jokainen saa kokea olonsa tervetulleeksi tullessaan sekä ollessaan tilassamme. Toiminnan tarjoaa Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymä, Yhteinen kasvatustyö ja sen koulutetut lastenohjaajat. Skappelilla on myös useita yhteistyökumppaneita.

Viikko-ohjelmastamme löytyy kolme Avointa Olkkaria, joihin voit tulla vaikka vain hetkeksi istahtamaan lasten leikkiessä. Järjestämme myös ohjattuja Olkkareita musan, liikunnallisuuden ja lorujen parissa. Teemaolkkarin kanssa vuorottelee vuoroviikoin maksuton bingo palkintoineen. 

Maanantain ja perjantain avoimet olkkarit ovat kaksikielisiä, (suomi/ruotsi) ja keskiviikon avoimessa olkkarissa kielenä on suomi. Avoimissa Olkkareissa on myös Tykkää Turkulaisesta kampanjaan liittyvää ohjelmaa.

Yhteistyökumppaneita ovat mm. Kantoliina ry, Monikkoperheet ry, Turun seudun turva- ja ensikoti ry, Turun seudun mamit ja Familia ry. Heidän toimintaansa on Skappelissa arki-iltaisin. Heidän ajankohtaiset toiminnat ja sisällöt sekä  kaikki muut ajankohtaiset tiedot, montako asiakasta tilaan mahtuu kerrallaan ym. Skappelin ohjelmasta löydät Skanssin nettisivuilta,  sekä somekanaviltamme Instagramissa (@skanssinskappeli) ja 

Facebookissa (@skappeli).  

 

Lapsille voit ottaa omia eväitä ja naposteltavia mukaan, Skappelissa on kahvi/tee/mehu/vesi tarjoilu. Näitä nautitaan tilan takaosassa pöytien ääressä.

Kaikissa toiminnoissamme on vahva maski suositus, tuothan oman tullessasi ja tulethan täysin terveenä.

Tervetuloa Skappeliin!

  • Lapsille ja lapsiperheille Lapsille ja lapsiperheille


Järjestäjä

Turun ja Kaarinan seurakunnat

Ota yhteyttä

lastenohjaaja/Skappelin toiminnan kordinaattori
Yhteinen kasvatustyö