Helatorstain puistokonsertti Maksetut viulut

to 26.5. klo 17.00 – 18.30
Kuvassa Maksetut viulut bändi

Puolalanpuisto

Helatorstaina Turkumissio järjestää yhdessä muiden seurakuntien kanssa Turku rukoilee - puistokonsertin Puolalanpuistossa. Musiikissa taidokas Maksetut viulut kokoonpano, joka soittaa mukanaan vievää folkgospelia. Puheen pitää kirkkoherra Jouni Lehikoinen ja mukana rauhaa rukoilemassa pastoreita Turun eri seurakunnista.

Helatorstaina 26.5. vietetään Puolalanpuistossa vauvasta vaariin suunnattua Turku rukoilee -puistojuhlaa ja -konserttia, jonka musiikista vastaa tarttuvaa folk-poppia soittava Maksetut Viulut. Bändistä on viime vuosina tullut yksi kaikkein suosituimmista omassa genressään. Sen biisit ovat poikkeuksellisen mukaansatempaavia.

Kristittyjen yhteisessä tapahtumassa rukoillaan erityisesti rauhan puolesta. Puheen pitää Jouni Lehikoinen, vuoden positiivisimmaksi turkulaiseksi v. 2015 valittu Mikaelinseurakunnan kirkkoherra. Tapahtuman juonnoista vastaavat ja tunnelmaa pitävät yllä Pasi Jaakkola (Mikaelinseurakunta) ja Teemu Sormunen (Hopeseurakunta).

Ota mukaan omat piknikeväät helatorstain kunniaksi. Paikalla on myös Operaatio ruokakassin makkaragrilli. 

Maksetut viulut -yhtyeessä soittavat Henna-Maria Harju: laulu, viulu ja mandoliini, Tuuli Malve: laulu ja viulu, Ossi Mäki-Reini: laulu, kitara ja perkussiot, Neea Lamminmäki: harmooni ja laulu sekä Sirpa Luoma: rummut, perkussiot, viulu ja laulu.

  • Lapsille ja lapsiperheille Lapsille ja lapsiperheille
  • Aikuisille Aikuisille
  • Musiikki Musiikki


Järjestäjä

Kaikki seurakunnat Turkumissio