Messu ja Paulan virkaan siunaaminen

su 23.1. klo 12.00 – 13.30
Varissuon kirkko

Varissuon kirkko

Päivän aiheena "Jeesus herättää uskon". Tervetuloa kirkkoon!

Messussa palvelemassa pastori Paula Heinisuo (liturgia ja saarna), ja häntä avustaa kirkkoherra Leena Kairavuo. Musiikissa kanttori Heikki Rainio. Messussa Paulan virkaan siunaaminen.

Tervetuloa turvallisesti!
Tilaisuuteen osallistujien terveysturvallisuus taataan ottamalla tilaan maksimissaan 1/5 tilan kapasiteetista: Pyhän Katariinan kirkko 70 henkilöä ja Varissuon kirkko 70 henkilöä. Suosittelemme vahvasti, että tilaisuuksiimme saavutaan vain terveinä ja rokotettuina sekä huolehtimalla hyvästä käsihygieniasta ja kasvomaskin käytöstä.

  • Jumalanpalvelukset ja uskonelämä Jumalanpalvelukset ja uskonelämä


Järjestäjä

Katariinanseurakunta

Ota yhteyttä

seurakuntapastori
Katariinanseurakunta

Paula Lindberg on Katariinanseurakunnan viestinnästä vastaava pappi. Paulan työnkuvaan kuuluu erityisesti vastuu sosiaalisesta mediasta - Katariinanseurakunta on aktiivinen Facebookissa (@Katariinanseurakunta) ja Instagramissa (@katariinansrk). Voit törmätä Paulaan myös jumalanpalveluksissa ja toimituksissa sekä rippikoulussa. 

Jos sinulta liikenee ideoita sometyöhön tai viestintään, olehan yhteydessä! Yhteyden saa vaikka whatsappilla ylläolevasta numerosta.

Vapaa-ajallaan Paula musisoi, tekee käsitöitä, pitää huonekasvejaan elossa ja harjoittaa arkipäivän ekumeniaa.

kirkkoherra
Katariinanseurakunta
PL 922
20101 Turku

Leena Kairavuo on Katariinanseurakunnan kirkkoherra eli seurakunnan johtaja. Jos sinulla on ideoita ja toiveita seurakunnalle, etkä tiedä, kenelle asia kuuluu, voit aina olla yhteydessä Leenaan. Leena kuuntelee mielellään ajatuksiasi ja osaa ohjata kaikki yhteydenotot oikeisiin osoitteisiin.

Leena on myös yksi seurakunnan papeista, joten hänet voi tavata muun muassa jumalanpalveluksissa - niin työtehtävissä kuin kirkon penkissäkin. Leena on innostunut monipuolisesta jumalanpalveluselämästä ja seurakunnan kehittämisestä. Vapaa-ajallaan Leena tapaa ystäviään ja viettää aikaa perheensä kanssa.

Erityisenä vastuuna Leenalla on seurakunnan hallinto ja henkilöstöhallinto.