Etsi ja löydä -lastenkirkko + talvipuuhat

su 23.1. klo 15.00

Pyhän Katariinan kirkko

Kirkkohetken jälkeen mukavaa talvista puuhaa Nummen seurakuntakodin pihapiirissä.

Klo 15 alkaa Etsi ja löydä -lasten kirkkohetki, jossa ovat mukana Outi-pappi, Jaana-lastenohjaaja ja Markku-kanttori. Kirkkohetken jälkeen on luvassa talvista puuhaa Nummen seurakuntakodin pihapiirissä.

Tervetuloa turvallisesti!
Tilaisuuteen osallistujien terveysturvallisuus taataan ottamalla tilaan maksimissaan 1/5 tilan kapasiteetista: Pyhän Katariinan kirkko 70 henkilöä ja Varissuon kirkko 70 henkilöä. Suosittelemme vahvasti, että tilaisuuksiimme saavutaan vain terveinä ja rokotettuina sekä huolehtimalla hyvästä käsihygieniasta ja kasvomaskin käytöstä.

  • Lapsille ja lapsiperheille Lapsille ja lapsiperheille


Järjestäjä

Katariinanseurakunta

Ota yhteyttä

lastenohjaaja, perhetyöntekijä (virkavapaalla 1.2.–31.7.2022)
Katariinanseurakunta
Yhteinen kasvatustyö

Jaana Heinonen on lapsista ja perheistä iloitseva Katariinan perhetyöntekijä. Jaanan voit tavata esimerkiksi vauvaperhekahvilassa, perhekerhoissa ja erilaisissa lasten ja perheiden tapahtumissa.

Jaanan kautta saat yhteyden myös Pikkuhelppiin, jonka kautta seurakunta tarjoaa lyhytaikaista arjen apua perheille.

Jaanan työssä parasta on perheiden kohtaaminen ja tukeminen. Lasten ja aikuisten nauravat silmät ja hymyilevät suut ovat paras palkinto työstä.

Vapaa-ajallaan Jaana liikkuu mielellään luonnossa koiriensa kanssa sekä hoitaa puutarhaa, kasvimaata ja kasvihuonetta.

kappalainen
Katariinanseurakunta

Outi Toljamo on erityisesti lasten ja perheiden pappi. Outin voit tavata esimerkiksi Varissuon perhekerhossa perjantaiaamuisin.

Outin työhön kuuluu myös hallinnon tehtäviä esim. seurakuntaneuvoston sihteerinä ja kirkkoherran sijaisena toimiminen. Lisäksi Outi toimii kirkon työnohjaajana.

Vapaa-aikaansa Outi viettää mielellään liikunnan parissa.

johtava kanttori
Katariinanseurakunta

Diplomilaulaja, director cantus Markku Lautjärvi on Pyhän Katariinan kirkon kanttori, joka johtaa Katariinanseurakunnan kirkkomusiikkityötä. Hän toimii sekä esilaulajana että urkurina jumalanpalveluksissa ja erilaisissa kirkollisissa toimituksissa, kuten hautajaisissa ja vihkitoimituksissa.

Markku on perustanut kevääseen painottuvan Cantio sacra -matineasarjan, jota hän on isännöinyt Pyhän Katariinan kirkossa jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan.

Markku on äänialaltaan tenori ja häntä saattaa kuulla myös solistina erilaisissa kirkkomusiikkiteoksissa, kuten esimerkiksi passioissa ja oratorioissa.

Markku johtaa myös Pyhän Katariinan kuoroa. Jos kuorotoiminta kiinnostaa sinua, ole rohkeasti yhteydessä häneen.