Muskariparkki Hepokullassa (ennakkoilmoittautuminen)

ke 19.1. klo 13.00 – 15.00

Hepokullan seurakuntatalo

Tervetuloa muskariparkkiin Hepokullan seurakuntatalolle! Luvassa rentoa yhdessäoloa ja jutustelua.

Muskariparkki on avoin kaikille lapsiperheille. Sinne tullaan yhdessä aikuisen kanssa. Ohjelmaan kuuluu rentoa yhdessäoloa, ohjattu hartaus- tai ohjelmahetki ja vapaata leikkiä. Kerhoon voi ottaa mukaan pienet eväät. 

Kerhoon on poikkeuksellisesti ilmoittauduttava ennakkoon: Anne Saarni 040 341 7156 (tekstiviesti päivää ennen) tai Hepokullan perhekerhon Facebook -ryhmäLinkki avautuu uudessa välilehdessä.

  • Lapsille ja lapsiperheille Lapsille ja lapsiperheille


Järjestäjä

Maarian seurakunta

Ota yhteyttä

pyhäkoulu- ja perhetyösihteeri
Maarian seurakunta

Olen pyhäkoulu- ja perhetyön sihteeri. Selkeämmin sanottuna teen paikallisseurakuntamaista lastenohjaajan työtä. Länsi- Itä- ja Etelä-Maaria ovat työaluettani. Vauvakerho, perhekerhot, pyhäkoulut ja päiväkotien kanssa tehtävä yhteistyö ovat näillä alueilla vastullani.

Vapaa-aikani kuluu luonnossa, lintuja bongaten, lasten kanssa höntsäten, lukien tai vaan ollen. Iloa elämään tuottaa positiiviset ihmiset, luottoystävät. Iloa tuo, kun huomaan Jumalan luoman luonnon kaikki pienetkin ihmeet.

Tervetuloa mukaan lapsi-, perhe- ja pyhäkoulutyön puuhiin. Ilolla odotamme äitejä, isiä, isovanhempia ja kummeja mukaan puuhiimme.

Tule kerran, tule kaksi, jää kerhokaveriksi!