Skappeli, Baby Blues, Turun ensi- ja turvakoti

to 9.12. klo 16.00 – 19.00
Skappelin värikäs logo

Kauppakeskus Skanssi, 2. kerros

SKAPPELI - perheiden olohuone Skanssissa Skappeli on lapsiperheiden olohuone Skanssin 2. kerroksessa. Järjestämme avointa ja maksutonta toimintaa arkisin klo 10-16 välillä. Perheet voivat osallistua lastenohjaajien järjestämiin eri toimintoihin, tai vaan tulla ja olla, hengähtää arjessa ja kohdata muita aikuisia sekä lapset leikkikavereita. Toimintaamme ovat tervetulleita kaikenlaiset perheet. Meillä jokainen saa kokea olonsa tervetulleeksi tullessaan sekä ollessaan tilassamme. Toiminnan tarjoaa Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymä, Yhteinen kasvatustyö ja sen koulutetut lastenohjaajat. Skappelilla on myös useita yhteistyökumppaneita.

Skappelin uusi yhteistyökumppani, Turun ensi- ja turvakoti ry, Baby Blues -hanke Skappelissa.
Raskausaikaan tai vauva-arkeen voi liittyä onnellisten tunteiden lisäksi myös jännitystä ja ristiriitaisia ajatuksia. Mieli voi syystä tai toisesta kuormittua liikaa tai elämäntilanne voi olla haastava. Joskus synnytyksen jälkeinen alakulo, vauvan itkuisuus tai valvotut yöt saavat voimat hiipumaan ja tekee vauva-arjesta raskasta.
Älä jää yksin tilanteeseen, tule tapaamaan tai ota yhteyttä maksuttomaan ennaltaehkäisevään Baby Blues -palveluun, joka on tarkoitettu raskaana oleville ja pikkulapsiperheille. Tarjoamme sinulle lyhytkestoista keskustelutukea tai/ja yhteisöllistä ryhmätoimintaa.
Baby blues- työntekijä Marjaanan voit tavata joka torstai klo 16-19 Skanssissa Skappelin tiloissa.

Lapsille voit ottaa omia eväitä ja naposteltavia mukaan, Skappelissa on kahvi/tee/mehu/vesi tarjoilu avoimessa olkkarissa. Niitä nautitaan tilan taka osassa, pöytien äärellä.

Kaikissa toiminnoissamme on maskin käyttö suositus, tuothan oman tullessasi ja tulethan täysin terveenä.
Tervetuloa Skappeliin!


Järjestäjä

Turun ja Kaarinan seurakunnat

Ota yhteyttä