Messu

su 5.12. klo 10.00 – 11.30
Kaksi adventtikynttilää palaa. Maassa on lunta ja kauralyhde.

Pyhän Katariinan kirkko

Toisen adventtisunnuntain aiheena on "Kuninkaasi tulee kunniassa". Tervetuloa kirkkoon!

Messussa palvelemassa pastori Paula Heinisuo (liturgia), saarnavieraana Pirjo Tiensuu sekä musiikissa kanttori Markku Lautjärvi. Messun jälkeen on tarjolla eteisglögit ja -piparit.

Lämpimästi tervetuloa!

 


Järjestäjä

Katariinanseurakunta

Ota yhteyttä

seurakuntapastori
Katariinanseurakunta

Paula Heinisuo on Katariinanseurakunnan viestinnästä vastaava pappi. Paulan työnkuvaan kuuluu erityisesti vastuu sosiaalisesta mediasta - Katariinanseurakunta on aktiivinen Facebookissa (@Katariinanseurakunta) ja Instagramissa (@katariinansrk). Voit törmätä Paulaan myös jumalanpalveluksissa ja toimituksissa sekä rippikoulussa. 

Jos sinulta liikenee ideoita sometyöhön tai viestintään, olehan yhteydessä! Yhteyden saa vaikka whatsappilla ylläolevasta numerosta.

Vapaa-ajallaan Paula musisoi, tekee käsitöitä, pitää huonekasvejaan elossa ja harjoittaa arkipäivän ekumeniaa.

johtava kanttori
Katariinanseurakunta

Diplomilaulaja, director cantus Markku Lautjärvi on Pyhän Katariinan kirkon kanttori, joka johtaa Katariinanseurakunnan kirkkomusiikkityötä. Hän toimii sekä esilaulajana että urkurina jumalanpalveluksissa ja erilaisissa kirkollisissa toimituksissa, kuten hautajaisissa ja vihkitoimituksissa.

Markku on perustanut kevääseen painottuvan Cantio sacra -matineasarjan, jota hän on isännöinyt Pyhän Katariinan kirkossa jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan.

Markku on äänialaltaan tenori ja häntä saattaa kuulla myös solistina erilaisissa kirkkomusiikkiteoksissa, kuten esimerkiksi passioissa ja oratorioissa.

Markku johtaa myös Pyhän Katariinan kuoroa. Jos kuorotoiminta kiinnostaa sinua, ole rohkeasti yhteydessä häneen.