Skappeli, Liikunnallinen Olkkari

pe 3.12. klo 10.00 – 12.00
Skappelin värikäs logo

Kauppakeskus Skanssi, 2. kerros

SKAPPELI - perheiden olohuone Skanssissa Skappeli on lapsiperheiden olohuone Skanssin 2. kerroksessa. Järjestämme avointa ja maksutonta toimintaa arkisin klo 10-16 välillä. Perheet voivat osallistua lastenohjaajien järjestämiin eri toimintoihin, tai vaan tulla ja olla, hengähtää arjessa ja kohdata muita aikuisia sekä lapset leikkikavereita. Toimintaamme ovat tervetulleita kaikenlaiset perheet. Meillä jokainen saa kokea olonsa tervetulleeksi tullessaan sekä ollessaan tilassamme. Toiminnan tarjoaa Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymä, Yhteinen kasvatustyö ja sen koulutetut lastenohjaajat. Skappelilla on myös useita yhteistyökumppaneita.

Liikunnallinen olkkari, lapset alle 2v
Liikkuvassa olkkarissa klo 10.15 kevyttä venyttelevää liikettä vauvan/lapsen kanssa tai ilman. Vauva/lapsi pääsee myös tanssimaan välillä oman aikuisen kanssa. Joustava vaatetus, erillisiä liikuntavaatteita ei tarvita.
Olkkarissa myös rentoa yhdessäoloa jutustellen lasten leikkien lomassa.
Lapsille voit ottaa omia eväitä ja naposteltavia mukaan. Skappelissa on kahvi/tee/mehu/vesi tarjoilu avoimessa olkkarissa. Niitä nautitaan tilan taka osassa, pöytien äärellä.

Kaikissa toiminnoissamme on maskin käyttö suositus, tuothan oman tullessasi ja tulethan täysin terveenä.
Tervetuloa!


Järjestäjä

Turun ja Kaarinan seurakunnat

Ota yhteyttä