Ilta hiljentymiselle

ti 30.11. kello 18.00 - 19.30
Metsämaisema ja eläimiä.
Piikkiön kirkko

Tervetuloa pysähtymään ja keräämään voimia hoitavan musiikin äärelle. Hinta 3€ Varaudu esittämään koronapassi.

TERVETULOA 30.11. Hiljentymisen iltaan kello 18-19.30 Piikkiön kirkkoon.

Voit tulla ajoissa ja etsiä oman paikkasi kauniissa, kynttilöin valaistussa kirkossa. Voit ottaa alustan ja peiton asettuen lattialle sulkien silmäsi ja rentoutuen kiehtovien soittimien tunnelmista.

Teatterisäveltäjä Kari Mäkiranta on kurikkalaislähtöinen musiikin ja teatteritaiteen huippuammattilainen ja moniottelija. Anette Kaukonen on turkulainen laulaja, draamapedagogi sekä katsomusaineiden opettaja. 

Kaukonen innostuu erikoisista soittimista ja äänistä, luonnosta ja rentoutumisesta sekä kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista. Anette ja Kari ovat tehneet musiikillista yhteistyötä yli kymmenen vuotta.

Mäkirannan huikeaan uraan sisältyy runsaasti erilaisia opetustöitä musiikin ja teatterin alalla, pitkä jakso Hämeen läänintaiteilijana, kymmeniä sävellyksiä, ohjauksia ja teatteriproduktioita. Hän on toiminut aktiivisesti lasten musiikkikulttuurin ja liikunnan edistämisessä, mistä hänelle on myönnetty Pro Nuori Suomi palkinto. Mäkirannalla on tapana tehdä musiikkiteatteria niin, että hän säveltää musiikkia harjoituksissa. Näin syntyi myös osa Tatun ja Patun kohtausten musiikista. Hän on toiminut myös kapellimestarina mm. Jari Sillanpään ja Laura Voutilaisen bändeissä.
 

Hinta 3€

Varaudu esittämään koronapassi.

 


Järjestäjä

Piikkiön seurakunta

Ota yhteyttä

yhteisödiakonian työntekijä
Piikkiön seurakunta
Yhteinen diakonia- ja sielunhoitotyö