Hoosiannakirkko (myös verkossa)

su 28.11. kello 10.00 - 11.30
Yksi adventtikynttilä palaa. Maassa on lunta ja kauralyhde.
Pyhän Katariinan kirkko

Päivän aiheena "Kuninkaasi tulee nöyränä". Ensimmäisen adventtisunnuntain jumalanpalvelus lähetetään myös suoratoistona Katariinanseurakunnan Facebook-sivulla. Tervetuloa paikanpäälle kirkkoon laulamaan Hoosiannaa tai seuraamaan verkossa livelähetystä!

Messussa palvelemassa kirkkoherra Leena Kairavuo (liturgia ja saarna), ja häntä avustaa pastori Jarno Johansson. Musiikista vastaa kanttori Markku Lautjärvi. Messun päätteeksi on tarjoilla eteisglögit ja -piparit.

Lämpimästi tervetuloa!

Jumalanpalvelus myös suoratoistetaan. Voit seurata lähetystä reaaliaikaisesti etäyhteydellä tai katsoa sen tallenteena myöhemmin Katariinanseurakunnan Facebook-sivulla osoitteessa www.facebook.com/KatariinanseurakuntaLinkki avautuu uudessa välilehdessä


Järjestäjä

Katariinanseurakunta

Ota yhteyttä

kirkkoherra
Katariinanseurakunta
PL 922
20101 Turku

Leena Kairavuo on Katariinanseurakunnan kirkkoherra eli seurakunnan johtaja. Jos sinulla on ideoita ja toiveita seurakunnalle, etkä tiedä, kenelle asia kuuluu, voit aina olla yhteydessä Leenaan. Leena kuuntelee mielellään ajatuksiasi ja osaa ohjata kaikki yhteydenotot oikeisiin osoitteisiin.

Leena on myös yksi seurakunnan papeista, joten hänet voi tavata muun muassa jumalanpalveluksissa - niin työtehtävissä kuin kirkon penkissäkin. Leena on innostunut monipuolisesta jumalanpalveluselämästä ja seurakunnan kehittämisestä. Vapaa-ajallaan Leena tapaa ystäviään ja viettää aikaa perheensä kanssa.

Erityisenä vastuuna Leenalla on seurakunnan hallinto ja henkilöstöhallinto.

seurakuntapastori
Katariinanseurakunta

Nuoret ja nuoret aikuiset

johtava kanttori
Katariinanseurakunta

Diplomilaulaja, director cantus Markku Lautjärvi on Pyhän Katariinan kirkon kanttori, joka johtaa Katariinanseurakunnan kirkkomusiikkityötä. Hän toimii sekä esilaulajana että urkurina jumalanpalveluksissa ja erilaisissa kirkollisissa toimituksissa, kuten hautajaisissa ja vihkitoimituksissa.

Markku on perustanut kevääseen painottuvan Cantio sacra -matineasarjan, jota hän on isännöinyt Pyhän Katariinan kirkossa jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan.

Markku on äänialaltaan tenori ja häntä saattaa kuulla myös solistina erilaisissa kirkkomusiikkiteoksissa, kuten esimerkiksi passioissa ja oratorioissa.

Markku johtaa myös Pyhän Katariinan kuoroa. Jos kuorotoiminta kiinnostaa sinua, ole rohkeasti yhteydessä häneen.