Varttuneen väen syysretki Nousiaisiin

ti 19.10. kello 09.30 - 16.00
Nousiaisten kirkko.

Syysretkellä vieraillaan Nousiaisten seurakunnassa ja ruokaillaan Kiisan Pirtissä. Matkalle mahtuu mukaan 40, muista ilmoittautua!

Katariinanseurakunta järjestää varttuneelle väelle syysretken Nousiaisten seurakuntaan, jossa klo 11 vierailu paikalliseen varttuneen väen Kulta-ajan kerhoon (pientä tarjoilua). Paluumatkalla ruokailu klo 13.30 Kiisan Pirtissä, jossa noutopöytä­.­ Retken hinta 10 eur, kerätään bussissa. Matkalle mahtuu 40.

Bussikuljetus: lähtö klo 9.30 Varissuon kirkko - Hurttivuoren srk.koti - Jaanin srk.talo - Hannunniitun srk.talo - Pyhän Katariinan kirkko. Takaisin Turussa noin klo 15.30/16 aikoihin.

Mukana matkalla Päivi Rönnblad, Eliisa ­Lehti, Leena Suominen ja Annika Forsström.

Ilmoittautumiset pe 15.10. mennessä srk-sihteerille numeroon 040 341 7350 (arkisin klo 9-15).

Lämpimästi tervetuloa!


Järjestäjä

Katariinanseurakunta

Ota yhteyttä

seurakuntapastori
Katariinanseurakunta

Annika Forsström on Katariinan pappi, jonka erityisellä vastuulla ovat aikuisrippikoulut. Jos olet aikuinen ja haluat käydä rippikoulun, voit olla yhteydessä Annikaan tai muihin seurakunnan pappeihin, jotka räätälöivät yhdessä kanssasi sinua parhaiten palvelevan ja mielekkään rippikoulukokonaisuuden.

Annika on myös seurakuntamme Yhteisvastuukeräyspäällikkö, joten jos sydäntäsi lähellä on vapaaehtoisena toimiminen lipas- tai listakerääjänä, ota rohkeasti yhtettä!

Annikan äidinkieli on ruotsi, joten jos haluat keskustella ruotsiksi, kannattaa olla yhteydessä Annikaan.