Etäkokkikoulu opiskelijoille

ma 4.10. kello 17.15
Käsi sekoittaa kauhalla kattilassa höyryävää ruokaa.
Verkossa

Hei opiskelija! Oletpa sitten aloitteleva ruuanlaittaja tai jo konkarikokki, tule mukaan kokkaamaan Teamsissä.

Osallistujien kesken arvotaan upeita keittiötarvikkeita, jotka toivottavasti innostavat jatkamaan kokkailua.

Kokkikouluiltoja vietetään kolme syksyn aikana (4.10., 18.10. ja 1.11.). Reseptit sopivat myös vegaaniseen ruokavalioon. Tilaisuuksiin ei tarvitse ilmoittautua, osallistumaan pääset tämän linkin kautta:

4.10. klo 17.15 Etäkokkikoulu opiskelijoilleLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Illan eteen tehtävät etukäteisvalmistelut, ostoslistan ja reseptit löydät tältä sivulta n. viikkoa ennen tilaisuutta.

Opiskelijan budjetilla on tiukkaa? Voit kunkin etäkokkauksen aikana ilmoittautua n. 15-20 € arvoisen ruokalahjakortin hakijaksi. Ohjeet kerrotaan illan aikana.

Yhdessä kokkailun ja ruokatarvikkeet mahdollistaa Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymä osana Tykkää turkulaisesta! -kampanjaa. #tykkääturkulaisesta


Järjestäjä

Turun ja Kaarinan seurakunnat

Ota yhteyttä

oppilaitospappi
Yhteinen kasvatustyö

Tiina Hallikainen on korkeakoulupappi, joka työskentelee Turun yliopistossa, Åbo Akademissa ja Novia Yrkeshögskolanissa. Korkeakoulupappina Tiina tukee opiskelijoiden ja oppilaitosten henkilökunnan kokonaisvaltaista hyvinvointia olemalla läsnä kampusten arjessa, tapahtumissa ja juhlissa.

Teologian lisäksi Tiina on opiskellut yleistä kirjallisuustiedettä, suomen kieltä, mediatutkimusta ja luovaa kirjoittamista. Hän iloitsee kaikista kirjallisuuteen ja kirjoittamiseen liittyvistä työtehtävistä ja ohjaa mielellään esimerkiksi kirjoittamisen retriittejä. Vapaa-ajalla hän harrastaa hitaita aamuja kirjan ja kahvin kanssa, uusien matkojen suunnittelemista ja hiljaisuudessa omiin mietteisiinsä uppoutumista. Onnea ovat: käsin kirjoitetun kirjeen avaaminen, matkalle lähtemisen hetki, avariin maisemiin saapuminen, uuden kirjan aloittaminen.

Korkeakoulupapit tarjoavat maksutonta keskusteluapua opiskelijoille ja oppilaitosten henkilökunnalle. Keskustelut perustuvat ehdottomaan luottamuksellisuuteen, turvallisen tilan ja syrjimättömyyden periaatteisiin.

Korkeakoulupapit ovat tavattavissa syys- ja kevätlukukauden aikana tiistaisin Kårenilla klo 13–15 ja Opiskelijakeskus Discossa torstaisin klo 12–14. Yhteyttä voi ottaa myös puhelimitse tai sähköpostitse. Seuraa korkeakoulupappeja Instassa ja Facebookissa!

Instagram-ikoniLinkki avautuu uudessa välilehdessä   Facebook-logoLinkki avautuu uudessa välilehdessä

diakoniasihteeri
Yhteinen diakonia- ja sielunhoitotyö

Sari Niemelä toimii diakoniasihteerinä. Hänen työnään ovat diakoniatyöntekijöiden työn tukipalvelut ja yhteistyön organisointi varsinkin koko diakoniatyötä koskevissa asioissa. Hän pitää yhteyttä diakoniatyöntekijöihin Kaarinassa ja Turussa. Lisäksi hän toimii vaateavun lähiesimiehenä ja sijaistaa tarvittaessa diakoniajohtajaa.

Sariin kannattaa olla yhteydessä, jos hakee diakoniaopiskelijana harjoittelupaikkaa tai jo valmistuneena töitä. 

Sari innostuu kehittämisestä ja yhteistyöstä. Jos siis haluat ehdottaa valmisteltavaksi yhteistyötä tai lahjoittaa diakoniaan esimerkiksi avustamiseen varoja, ota diakoniasihteeriin yhteyttä puhelimella tai sähköpostilla niin sovitaan, kuinka asiassa edetään. Mikäli haluat kysyä jotain diakoniasta tai välittää viestiä koko diakoniatyöntekijäporukalle, lähetä Sarille viestiä mieluiten sähköpostina.

Diakonia on Sarille ilon ja ylpeyden asia. Sari ei malta olla ylpeilemättä kirkolla, jossa on näin upea työala ja sen sisälle kehitetty monimuotoisesti ihmisten tarvitsemia palveluita ja apua, sosiaalisia kohtaamismahdollisuuksia, tapahtumia ja toimintaa.