Yhteydestä voimaa -tapahtuma

to 16.9. kello 17.00 - 20.30
Kädet pitävät kiinni kahvimukista. Sylissä ruskea valkoraidallinen viltti.
Nummen seurakuntakoti, Katariinan pappila, Pyhän Katariinan kirkko

Kaipaatko lepoa, virkistystä ja voimia? Ilmoittaudu mukaan voimaantumisen iltaan, paikkoja on rajoitetusti.

Tervetuloa hengähtämään torstaina 16.9.2021 Yhteydestä voimaa -tapahtumaan Nummelle os. Papinkatu 2.

Ohjelma alkaa yhteisellä iltapalalla klo 17. Voit kierrellä mukavissa omatoimipisteissä ja voimaantua yhteydestä toisiin. Tapahtuma päättyy iltahartauteen klo 20.30. Ota mukaan istuinalusta ja viltti.

Tapahtuma järjestetään kokoontumisrajoitusten salliessa, max. 20 henkilöä.

Lisätiedot, ilmoittautuminen ja erityisruokavaliotiedot Katri Lautjärvelle ajalla 23.8.-9.9. sähköpostitse katri.lautjarvi@evl.fi 

Lämpimästi tervetuloa mukaan!


Järjestäjä

Katariinanseurakunta

Ota yhteyttä

vs. kappalainen, aikuiset
Katariinanseurakunta

Kristiina Frondelius on Katariinan pappi, joka vastaa Katariinassa erityisesti aikuisten parissa ja aikuisten kanssa tapahtuvasta työstä. Jos olet aikuinen ja etsit paikkaasi seurakunnassa, kannattaa olla rohkeasti yhteydessä Kristiinaan.

Kristiina on kiinnostunut mm. lasten ja perheiden hyvinvoinnista, kristillisestä mystiikasta ja ignatiaanisesta spiritualiteetista. Hänen tehtäviinsä Katariinassa kuuluu myös hiljaisuuden työ eli hengellisen elämän hoitamista ja spiritualiteetin vaalimista palvelevien hetkien, ryhmien, päivien ja retriittien mahdollistaminen. 

Kristiina tykkää latinomusiikista, huumorin pilkkeestä ja ihmisistä, jotka osaavat nauraa myös itselleen. Pappina Kristiina haluaa olla vahvistamassa uskoa ja luottamusta Jumalaan sielläkin, missä ei jakseta uskoa.

seurakuntasihteeri
Katariinanseurakunta
Seurakuntatyön erityispalvelut

Katariinanseurakunta

Katri Lautjärvi on Katariinan seurakunta- ja viestintäsihteeri ja hän työskentelee seurakuntatoimistossa Eerikinkatu 3:ssa. Katrilla on työkokemusta Katariinanseurakunnasta lähes kahdenkymmenen vuoden ajalta.

Katrin työpäivät koostuvat monipuolisista hallintoon, talouteen ja viestintään liittyvistä tehtävistä. Voit nähdä hänet seurakunnan toimistossa tekemässä mm. pöytäkirjan otteita, asiatarkastamassa laskuja, lähettämässä postia seurakuntalaisille, suunnittelemassa konserttijulistetta tai tekemässä Lilja-lehden ilmoituksia. Hän ottaa myös vastaan retki-ilmoittautumisia ja hallinnoi seurakunnan työntekijöiden varauskalentereita.

Katri koordinoi Katariinanseurakunnan viestintää eli päivittää seurakunnan nettisivuja ja kerää tiedotettavaa aineistoa eri viestimiin. Tavoitat Katrin arkisin virastoaikana puhelimitse numerosta 040 3417 350 tai sähköpostitse os. katri.lautjarvi@evl.fi.