Kesäretki Kemiöön

la 7.8. kello 08.30 - 17.30
Kemiön kirkko.

Katariinanseurakunnan historiakerho tekee päiväretken Kemiöön lauantaina 7.8. Ohjelmassa tutustuminen Kemiön ja Teijon kirkkoihin, lounas sekä vierailu Mathildedalin ruukissa. Paikkoja rajoitetusti, muista ilmoittautua!

Katariinanseurakunnan historiakerho tekee päiväretken Kemiöön lauantaina 7.8. Ohjelmassa on tutustuminen Kemiön kirkkoon, Ruukin krouvin runsas lounaspöytä, vierailu Mathildedalin ruukissa ja alpakkakehräämössä, mahdollisuus ostoksiin. Paluumatkalla käynti Teijon kirkossa. Bussimatkoilla lisäksi opastuksia.

Retken hinta on 35 euroa, joka maksetaan bussissa. Sitovat ilmoittautumiset seurakuntasihteerille 24.6. mennessä p. 040 3417 350 (arkisin klo 9-15). Matkalle otetaan max 50 osallistujaa tai koronarajoitusten sallima määrä. Lähtö Pyhän Katariinan kirkolta klo 8.30 ja Varissuon kirkolta klo 8.45. Paluu samoihin paikkoihin noin klo 17.30.

Tervetuloa kesäretkelle!


Järjestäjä

Katariinanseurakunta

Ota yhteyttä

kirkkoherra
Katariinanseurakunta
PL 922
20101 Turku

Leena Kairavuo on Katariinanseurakunnan kirkkoherra eli seurakunnan johtaja. Jos sinulla on ideoita ja toiveita seurakunnalle, etkä tiedä, kenelle asia kuuluu, voit aina olla yhteydessä Leenaan. Leena kuuntelee mielellään ajatuksiasi ja osaa ohjata kaikki yhteydenotot oikeisiin osoitteisiin.

Leena on myös yksi seurakunnan papeista, joten hänet voi tavata muun muassa jumalanpalveluksissa - niin työtehtävissä kuin kirkon penkissäkin. Leena on innostunut monipuolisesta jumalanpalveluselämästä ja seurakunnan kehittämisestä. Vapaa-ajallaan Leena tapaa ystäviään ja viettää aikaa perheensä kanssa.

Erityisenä vastuuna Leenalla on seurakunnan hallinto ja henkilöstöhallinto.