Yhteydestä voimaa -tapahtuma

ke 28.7. kello 17.00 - 20.30
Kädet pitävät kiinni kahvimukista. Sylissä ruskea valkoraidallinen viltti.
Nummen seurakuntakoti

Kaipaatko lepoa, virkistystä ja voimia? Ilmoittaudu mukaan voimaantumisen iltaan, paikkoja on rajoitetusti.

Tervetuloa hengähtämään keskiviikkona 28.7. Yhteydestä voimaa -tapahtumaan Nummelle os. Papinkatu 2.

Ohjelma alkaa yhteisellä iltapalalla klo 17. Voit kierrellä mukavissa omatoimipisteissä ja voimaantua yhteydestä toisiin. Tapahtuma päättyy iltahartauteen klo 20.30. Ota mukaan istuinalusta ja viltti.

Tapahtuma järjestetään kokoontumisrajoitusten salliessa, max. 20 henkilöä.

Lisätiedot, ilmoittautuminen ja erityisruokavaliotiedot Kristiinalle ajalla 12.-21.7. sähköpostitse kristiina.frondelius@evl.fi

Lämpimästi tervetuloa mukaan!


Järjestäjä

Katariinanseurakunta

Ota yhteyttä

vs. kappalainen, aikuiset
Katariinanseurakunta

Kristiina Frondelius on Katariinan pappi, joka vastaa Katariinassa erityisesti aikuisten parissa ja aikuisten kanssa tapahtuvasta työstä. Jos olet aikuinen ja etsit paikkaasi seurakunnassa, kannattaa olla rohkeasti yhteydessä Kristiinaan.

Kristiina on kiinnostunut mm. lasten ja perheiden hyvinvoinnista, kristillisestä mystiikasta ja ignatiaanisesta spiritualiteetista. Hänen tehtäviinsä Katariinassa kuuluu myös hiljaisuuden työ eli hengellisen elämän hoitamista ja spiritualiteetin vaalimista palvelevien hetkien, ryhmien, päivien ja retriittien mahdollistaminen. 

Kristiina tykkää latinomusiikista, huumorin pilkkeestä ja ihmisistä, jotka osaavat nauraa myös itselleen. Pappina Kristiina haluaa olla vahvistamassa uskoa ja luottamusta Jumalaan sielläkin, missä ei jakseta uskoa.