Messu

su 25.7. kello 12.00 - 13.30
Varissuon kirkko.
Varissuon kirkko

Päivän aiheena "Totuus ja harha". Tervetuloa kirkkoon!

Messussa palvelemassa pastorit Paula Heinisuo (liturgia) ja Outi Toljamo (saarna) sekä kanttori Elina Kerokoski.

Lämpimästi tervetuloa!


Järjestäjä

Katariinanseurakunta

Ota yhteyttä

ma. seurakuntapastori
Katariinanseurakunta

Paula Heinisuo on Katariinanseurakunnan viestinnästä vastaava seurakuntapastori. Paula on ollut aiemmin myös osana Katariinan nuorisotyön tiimiä. Paulan työnkuvaan kuuluu erityisesti some - Katariinanseurakunta on oikein aktiivinen Facebookissa (@Katariinanseurakunta) ja Instagramissa (@katariinansrk). Puhelin on siis yksi tärkeimmistä työvälineistä. 

Voit törmätä Paulaan myös jumalanpalveluksissa ja toimituksissa sekä rippikoulussa.

Paulan tavoittaa soittamalla tai WhatsAppin kautta numerosta 040 341 7133. Jos olet monisanainen, niin voit olla yhteydessä sähköpostitse os. paula.heinisuo@evl.fi.

kappalainen
Katariinanseurakunta

Outi Toljamo on erityisesti lasten ja perheiden pappi. Outin voit tavata esimerkiksi Varissuon perhekerhossa perjantaiaamuisin.

Outin työhön kuuluu myös hallinnon tehtäviä esim. seurakuntaneuvoston sihteerinä ja kirkkoherran sijaisena toimiminen. Lisäksi Outi toimii kirkon työnohjaajana.

Vapaa-aikaansa Outi viettää mielellään liikunnan parissa.

kanttori
Katariinanseurakunta

Director cantus, musiikin maisteri Elina Kerokoski on Varissuon kirkon kanttori, joka toimii esilaulajana ja urkurina jumalanpalveluksissa sekä kirkollisissa toimituksissa, kuten hautajaisissa ja vihkitoimituksissa. Lisäksi hän vastaa Varissuon kirkossa järjestettävistä kirkkokonserteista.

Elina on äänialaltaan altto ja häntä saattaa kuulla myös solistina erilaisissa kirkkomusiikkiteoksissa, kuten esimerkiksi passioissa ja oratorioissa.