Perheiden ulkoilupäivä Heinänokassa, Kivakesä-keskiviikon retki

ke 16.6. kello 14.00 - 18.00
Perheiden ulkoilupäivä Heinänokka
Heinänokan leirikeskus Heinänokan leirikeskuksen ulkoalueet

Koko perheen ulkoilupäivä Heinänokan leirikeskuksessa Turun Satavan saaressa Tervetuloa ilmoittautumaan keskiviikkona 16.6. vietettävään perheiden ulkoilutapahtumaan. Heinänokka on tapahtumalle auki klo 14 - 18.30 välisen ajan, voit tulla ja olla vapaasti omaan aikataulusi mukaan tuona aikana. Ilmoittautumisen yhteydessä kuýsytään arvioitu saapumisaika pandemiatilanteen vuoksi ja ruuhkien välttämiseksi): Ilmoittautumiset 14.6. mennessä. Heinänokkaan voit tulla bussilla nro 14 Kauppatorilta Erkivallaan tai omalla autolla. Ohjelmassa on monenlaista mukavaa omatoimista tekemistä ulkona meren äärellä kauniissa luonnossa. Mahdollisuus testata melontaa Turun NMKY:n opastuksella. Rannalla voi myös uida (muista pyyhe ja uikkarit). Ota mukaan omat eväät, paikalla nuotiopaikkoja ja tuli on valvotusti päällä, mikäli metsäpalotilanne sen sallii. Tervetuloa viettämään mukavaa kesäpäivää Heinänokan leirikeskuksen luonnonkauniiseen miljööseen! Tilaisuus on maksuton. Lisätiedot: leena.lahde@evl.fi Ilmolinkki https://www.lyyti.in/Perheidenulkoilupaiva2021

Koko perheen ulkoilupäivä Heinänokan leirikeskuksessa Turun Satavan saaressa

Tervetuloa ilmoittautumaan keskiviikkona 16.6. vietettävään perheiden ulkoilutapahtumaan. Heinänokka on tapahtumalle auki klo 14 - 18.30 välisen ajan, voit tulla ja olla vapaasti omaan aikataulusi mukaan tuona aikana. Ilmoittautumisen yhteydessä kuýsytään arvioitu saapumisaika pandemiatilanteen vuoksi ja ruuhkien välttämiseksi):

Ilmoittautumiset ruuhkien väälttämiseksi 14.6. mennessä https://www.lyyti.in/Perheidenulkoilupaiva2021

Heinänokkaan voit tulla bussilla nro 14 Linjareitti 14 - FÖLI Turun seudun joukkoliikenne - Bussi Aikataulut | Moovit (moovitapp.com)

tai omalla autolla.

Ohjelmassa on monenlaista mukavaa omatoimista tekemistä ulkona meren äärellä kauniissa luonnossa.  Mahdollisuus testata melontaa Turun NMKY:n opastuksella. Rannalla voi myös uida (muista pyyhe ja uikkarit).

Ota mukaan omat eväät, paikalla nuotiopaikkoja ja tuli on valvotusti päällä, mikäli metsäpalotilanne sen sallii.

Tervetuloa viettämään mukavaa kesäpäivää Heinänokan leirikeskuksen luonnonkauniiseen miljööseen!

Tilaisuus on maksuton.

Lisätiedot: leena.lahde@evl.fi

 

 


Järjestäjä

Kaikki seurakunnat

Ota yhteyttä

nuorisosihteeri
Yhteinen kasvatustyö

alakouluikäiset ja partio