Helatorstain jumalanpalvelus Pyhän Katariinan kirkosta VERKOSSA

to 13.5. kello 10.00 - 11.00
Pyhän Katariinan kirkon kirkkosali.
Pyhän Katariinan kirkko

Koronarajoitusten vuoksi jumalanpalvelus pidetään ilman kirkossa läsnäolevaa seurakuntaa. Jumalanpalvelus suoratoistetaan. Voit seurata lähetystä reaaliaikaisesti etäyhteydellä tai katsoa sen tallenteena myöhemmin Katariinanseurakunnan Facebook-sivulla osoitteessa www.facebook.com/Katariinanseurakunta.

Jumalanpalveluksessa palvelemassa pastori Johanna Viirros (liturgia), pastori Paula Heinisuo (saarna) ja kanttori Markku Lautjärvi.

Koronarajoitusten vuoksi jumalanpalvelus pidetään ilman kirkossa läsnäolevaa seurakuntaa. Jumalanpalvelus suoratoistetaan. Voit seurata lähetystä reaaliaikaisesti etäyhteydellä tai katsoa sen tallenteena myöhemmin Katariinanseurakunnan Facebook-sivulla osoitteessa www.facebook.com/Katariinanseurakunta


Järjestäjä

Katariinanseurakunta

Ota yhteyttä

kappalainen
Katariinanseurakunta

Johanna Viirros on Katariinan kappalainen, joka vastaa seurakunnassamme aikuisten pienryhmistä ja jumalanpalveluselämästä. Jos olet kiinnostunut osallistumaan vaikka säännöllisesti kokoontuvaan raamattupiiriin tai sinulla on ideoita erilaisiin kirkkopyhiin liittyen, kannattaa olla yhteydessä Johannaan.

ma. seurakuntapastori
Katariinanseurakunta

Paula Heinisuo on Katariinanseurakunnan viestinnästä vastaava seurakuntapastori. Paula on ollut aiemmin myös osana Katariinan nuorisotyön tiimiä. Paulan työnkuvaan kuuluu erityisesti some - Katariinanseurakunta on oikein aktiivinen Facebookissa (@Katariinanseurakunta) ja Instagramissa (@katariinansrk). Puhelin on siis yksi tärkeimmistä työvälineistä. 

Voit törmätä Paulaan myös jumalanpalveluksissa ja toimituksissa sekä rippikoulussa.

Paulan tavoittaa soittamalla tai WhatsAppin kautta numerosta 040 341 7133. Jos olet monisanainen, niin voit olla yhteydessä sähköpostitse os. paula.heinisuo@evl.fi.

johtava kanttori
Katariinanseurakunta

Diplomilaulaja, director cantus Markku Lautjärvi on Pyhän Katariinan kirkon kanttori, joka johtaa Katariinanseurakunnan kirkkomusiikkityötä. Hän toimii sekä esilaulajana että urkurina jumalanpalveluksissa ja erilaisissa kirkollisissa toimituksissa, kuten hautajaisissa ja vihkitoimituksissa.

Markku on perustanut kevääseen painottuvan Cantio sacra -matineasarjan, jota hän on isännöinyt Pyhän Katariinan kirkossa jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan.

Markku on äänialaltaan tenori ja häntä saattaa kuulla myös solistina erilaisissa kirkkomusiikkiteoksissa, kuten esimerkiksi passioissa ja oratorioissa.

Markku johtaa myös Pyhän Katariinan kuoroa. Jos kuorotoiminta kiinnostaa sinua, ole rohkeasti yhteydessä häneen.