Mieletön musiikinteoria verkossa

ke 10.2. kello 18.00
Tapahtuman juliste, jossa nuotteja ja tekstiä. Tekstin tiedot löytyvät myös tapahtuman tiedoista.
Zoom-alustalla

Riemastuttava musiikinteorian lyhytkurssi, vetäjänä Anu Åberg

Mieletön musiikinteoria myös toivottomille! (Päätä itse, oletko toiveikas vai toivoton.) Tämä on siis musiikinteoriaa vastuullisesti kotisohvalla. Heti ensitreffeillä tapaamme nuottiviivaston ja käymme kurssin aikana läpi musiikinteorian perusteita. Musiikin teoriaa on usein verrattu rakettitieteeseen (ja rakettitieteestä on sanottu, että onneksi se on helpompaa kuin musiikinteoria). Tuomiokirkon kanttori Anu on päättänyt osoittaa, että musiikinteoria on oikeastaan aika helppoa, ja joka tapauksessa ratkiriemukasta.

Kurssi koostuu neljästä kerrasta, se kokoontuu Zoomissa keskiviikkoisin 10.2. klo 18, 17.2. klo 19 (huom. aika), 3.3. klo 18 ja 10.3. klo 18.

Viritä siis älylaitteesi Zoomiin ja tule mukaan selvittämään, onko musiikinteoria tosiaan ymmärrettävää. Kurssi on sinällään maksuton, mutta toivomme kuitenkin edes pientä lahjoitusta Yhteisvastuun hyväksi. Voit lahjoittaa Yhteisvastuulle vaikka tästä linkistä. Tänä vuonna Yhteisvastuu kerää varoja taloudellisiin vaikeuksiin joutuneille ikäihmisille Suomessa ja maailmalla.

Kysy lisää ja ilmoittaudu kurssille lähettämällä sähköpostia osoitteeseen tuomiokirkonnuorisokuoro@evl.fi. Vastauksena saat myös Zoom-osoitteen.

Tervetuloa tutustumaan musiikin ihmeellisen mielettömään teoriaan!


Järjestäjä

Tuomiokirkkoseurakunta