Kirkkautta pimeän keskellä -hiljaisuuden retriitti

pe 4.12. kello 17.00 - su 6.12. kello 14.00
Tuohuksia palamassa savivadissa
Tammilehto, Rymättylä

Ilmoittaudu tästä

Tervetuloa Kirkkautta pimeän keskellä -retriittiin! Toisena adventtina, retriitin levollisessa hiljaisuudessa, saa sydämeemme syttyä ilo tulevan joulun kirkkaudesta pimeän talven keskellä. Sytytämme yhdessä kynttilöitä alttarilla ja laulamme Taizé-laulun sanoin: "Yön synkkyys ei ole yötä Sinulle, yö loistaa kirkkauttasi, Herra."


Ohjaajana Kyllikki Krapinoja ja avustajana Mari Heinonen. Hinta Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymän alueelta 102 €, opiskelijat, eläkeläiset ja työttömät 82 €. Ulkopaikkakuntalaiset 130 € / 104 €. Hintaan sisältyy ohjelma, ateriat ja majoitus omin liinavaattein, jotka voi myös vuokrata talosta 10 euron hintaan ilmoittautuessa.
Ilmoittautuminen oheisen linkin kautta. Mikäli ei ole verkkopankkimahdollisuutta ilmoittautua voi myös auli.hynonen-rinne@evl tai p. 040 3417207.

Kuva: Kyllikki Krapinoja

 

retriitit


Järjestäjä

Kaikki seurakunnat

Ota yhteyttä

toimistosihteeri
Yhteinen diakonia- ja sielunhoitotyö

Sielunhoitotyö ja retriitit

Auli Hynönen-Rinne on seurakuntayhtymän sielunhoidon toimistosihteeri.

Aulilta voi kysyä puhelimella tai sähköpostilla retriiteistä Tammilehdossa ja Sinapin leirikeskuksessa, arkiretriiteistä ja Turun tuomiokirkossa järjestettävästä hiljaisuuden päivästä.

Aulille voi myös soittaa, kun on kokenut surua. Hän ohjaa parhaaseen mahdolliseen sururyhmään.

Auli on kiinnostunut kestävästä kehityksestä ja ympäristöasioista yksikkönsä ympäristövastaavana. Hän harrastaa kädentaitoja laidasta laitaan sekä pitää eläimistä ja luonnosta.