Adventtiretriitti

pe 27.11. kello 17.00 - su 29.11. kello 14.00
Kivimuurissa raollaan oleva vanha ovi
Tammilehto, Rymättylä

Ilmoittautuminen on päättynyt

Tervetuloa retriittiin lepäämään ja rauhoittumaan Jumalan ja talon täysihoidossa. Kuulostelemme odotuksiamme elämältä ja tulevalta joulun ajalta, etsimme luottamusta ja rohkeutta avautua sille, mitä on tulossa ja Hänelle, joka on tulossa.

Hiljaisuuden retriitin ohjaavat Pirkko Tavio ja Leena Flander. 
Hinta Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymän ja Naantalin seurakunnan alueelta työssäkäyviltä 102 €; eläkeläiset, opiskelijat ja työttömät 82 €. Muualta tuleville vastaavasti 130 / 104 €. Hintaan sisältyy ohjelma, ateriat ja majoitus omin liinavaattein, jotka voi vuokrata myös talosta 10 euron hintaan ilmoittauessa.

Ilmoittautumiset ja osallistumismaksun verkkopankissa maksaminen oheisen linkin kautta. Lisätiedot ja ilmoittautuminen myös Auli Hynönen-Rinne auli.hynonen-rinne@evl.fi tai p. 040 3417 207.

Kuva pixabay

retriitit


Järjestäjä

Kaikki seurakunnat

Ota yhteyttä

toimistosihteeri
Yhteinen diakonia- ja sielunhoitotyö

Sielunhoitotyö ja retriitit

Auli Hynönen-Rinne on seurakuntayhtymän sielunhoidon toimistosihteeri.

Aulilta voi kysyä puhelimella tai sähköpostilla retriiteistä Tammilehdossa ja Sinapin leirikeskuksessa, arkiretriiteistä ja Turun tuomiokirkossa järjestettävästä hiljaisuuden päivästä.

Aulille voi myös soittaa, kun on kokenut surua. Hän ohjaa parhaaseen mahdolliseen sururyhmään.

Auli on kiinnostunut kestävästä kehityksestä ja ympäristöasioista yksikkönsä ympäristövastaavana. Hän harrastaa kädentaitoja laidasta laitaan sekä pitää eläimistä ja luonnosta.