Kudon sydämeeni hiljaisuuden. Neuleretriitti

pe 20.11. kello 17.00 - su 22.11. kello 14.00
käsiä, jotka kutovat
Tammilehto, Rymättylä

Ilmoittautuminen on päättynyt

Neuleretriitissä etsitään hiljaisuutta käsityön avulla. Neulonnan tai virkkuun tasainen rytmi voi toimia meditaation tai rukouksen apuna tyhjentäen mielen turhasta hälinästä. Retriitti sopii hyvin myös ensikertalaiselle.

Ohjaajina Elina Ahola ja Mervi Rainio. 
Hinta Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymän ja Liedon seurakunnan alueelta työssäkäyviltä 102 €; opiskelijat, eläkeläiset ja työttömät 82 €. Muualta tulevat 130 / 104 €. Hintaan sisältyy ohjelma, ateriat ja majoitus yhden hengen huoneessa omin liinavaattein, jotka voi myös vuokrata talosta 10 euron hintaan ilmoittautuessa.
Ilmoittautuminen ja verkkopankissa osallistumismaksun maksaminen oheisen linkin kautta. Mikäli ei ole verkkopankkimahdollisuutta ilmoittautuminen myös Auli Hynönen-Rinteelle p. 040 3417207.

 

retriitit


Järjestäjä

Kaikki seurakunnat

Ota yhteyttä

toimistosihteeri
Yhteinen diakonia- ja sielunhoitotyö

Sielunhoitotyö ja retriitit

Auli Hynönen-Rinne on seurakuntayhtymän sielunhoidon toimistosihteeri.

Aulilta voi kysyä puhelimella tai sähköpostilla retriiteistä Tammilehdossa ja Sinapin leirikeskuksessa, arkiretriiteistä ja Turun tuomiokirkossa järjestettävästä hiljaisuuden päivästä.

Aulille voi myös soittaa, kun on kokenut surua. Hän ohjaa parhaaseen mahdolliseen sururyhmään.

Auli on kiinnostunut kestävästä kehityksestä ja ympäristöasioista yksikkönsä ympäristövastaavana. Hän harrastaa kädentaitoja laidasta laitaan sekä pitää eläimistä ja luonnosta.