Hiljaisuuden kuvia. Maalausretriitti

ma 2.11. kello 17.00 - ke 4.11. kello 14.30
Eri väreillä maalattu abstrakti kuva.
Sinapin leirikeskus

Ilmoittaudu tästä

Syksyn taittuessa talveksi käyvät värit luonnossa vähiin. Tässä retriitissä pääset silti käyttämään värejä maalaten ja piirtäen mitä vain mielessäsi liikkuu. Mitään taiteellisia taitoja ei tarvita. Rukoushetket, yhteiset kokoontumiset ja ateriat rytmittävät päivää. Aikaa jää runsaasti maalaamiseen, kirjoittelemiseen, luonnossa liikkumiseen tai vain lepäämiseen - mitä sitten koetkin juuri nyt eniten tarvitsevasi. Kaikki maalaustarvikkeet ovat valmiina sinua varten. Käytämme ainakin vesiliukoisia pullopeitevärejä ja öljypastelliliituja. Kun on aikaa kuunnella omaa sisintä, saattaa mieleen nousta myös ajatuksia, joista haluat puhella ohjaajan kanssa. Kahdenkeskisiä keskusteluaikoja on varattavissa ohjaajilta.

Ohjaajina Päivi Vuorilehto, Mervi Rainio ja Kaija Ikäheimo. Hinta Turun ja Kaarinan srk-yhtymän alueelta työssäkäyviltä 127 €, työttömiltä, eläkeläisiltä ja opiskelijoilta 107 €. Ulkopaikkakuntalaisilta vastaavasti 156 / 129 €. Hintaan sisältyy tarvikkeet, ohjelma, ateriat ja majoitus yhden hengen huoneessa omin liinavaattein, jotka voi vuokrata myös talosta ilmoittautumisen yhteydessä. Ilmoittautuminen oheisen linkin kautta. Lisätiedot ja ilmoittautumiset myös auli.hynonen-rinne@evl.fi tai p. 040 3417207 jos ei ole verkkopankkimahdollisuutta.

 

 

retriitit


Järjestäjä

Kaikki seurakunnat

Ota yhteyttä

toimistosihteeri
Yhteinen diakonia- ja sielunhoitotyö

Sielunhoitotyö ja retriitit

Auli Hynönen-Rinne on seurakuntayhtymän sielunhoidon toimistosihteeri.

Aulilta voi kysyä puhelimella tai sähköpostilla retriiteistä Tammilehdossa ja Sinapin leirikeskuksessa, arkiretriiteistä ja Turun tuomiokirkossa järjestettävästä hiljaisuuden päivästä.

Aulille voi myös soittaa, kun on kokenut surua. Hän ohjaa parhaaseen mahdolliseen sururyhmään.

Auli on kiinnostunut kestävästä kehityksestä ja ympäristöasioista yksikkönsä ympäristövastaavana. Hän harrastaa kädentaitoja laidasta laitaan sekä pitää eläimistä ja luonnosta.