Hiljaa hyvä tulee -retriitti

pe 23.10. kello 17.00 - su 25.10. kello 14.00
Näkymä kirkkojärvelle, vasemmalla kallio
Tammilehto, Rymättylä

Ilmoittaudu tästä

Hiljaisuuden retriitti. Tässä retriitissä syvennymme hiljaisuuden olemukseen, sen eri muotoihin ja siihen mitä Raamattu opettaa hiljaisuudesta. Missä tilanteissa ja miten hiljaisuus toteutui Raamatun henkilöiden elämässä?

Ohjaajina Varpu Ruohonen ja Anneli Leppänen. Hinta Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymän alueelta 102 / 82 €, ulkopaikkakuntalaiset 130 / 104 €. Hintaan kuuluu ohjelma, ateriat ja majoitus yhden hengen huoneessa omin liinavaattein, jotka voi ilmoittautuessa vuokrata myös talosta 10 euron hintaan.
Ilmoittautuminen ja osallistumismaksun maksaminen oheisen linkin kautta. Mikäli ei ole verkkopankkimahdollisuutta ilmoittautuminen ja lisätiedot myös Auli Hynönen-Rinne, auli.hynonen-rinne@evl.fi tai p. 040 3417207.
 

retriitit


Järjestäjä

Kaikki seurakunnat

Ota yhteyttä

toimistosihteeri
Yhteinen diakonia- ja sielunhoitotyö

Sielunhoitotyö ja retriitit

Auli Hynönen-Rinne on seurakuntayhtymän sielunhoidon toimistosihteeri.

Aulilta voi kysyä puhelimella tai sähköpostilla retriiteistä Tammilehdossa ja Sinapin leirikeskuksessa, arkiretriiteistä ja Turun tuomiokirkossa järjestettävästä hiljaisuuden päivästä.

Aulille voi myös soittaa, kun on kokenut surua. Hän ohjaa parhaaseen mahdolliseen sururyhmään.

Auli on kiinnostunut kestävästä kehityksestä ja ympäristöasioista yksikkönsä ympäristövastaavana. Hän harrastaa kädentaitoja laidasta laitaan sekä pitää eläimistä ja luonnosta.