Tuomasmessu Henrikinkirkossa

su 18.10. kello 18.00
Tuomasmessun ilmoitus naisen pää ja jeesuksen risti
Henrikinkirkko

Tervetuloa Tuomasmessuun Henrikinkirkkoon

Turun Tuomasmessu on kutsunut eri taustoista tulevia ihmisiä musiikkipitoiseen jumalanpalvelukseen jo 30 vuoden ajan. Turussa Tuomasmessu kotiutui aikanaan Mikaelinkirkkoon, Suomen Liikemiesten Lähetysliiton toimiessa messun tuottajana.

Nyt juhlavuonna Tuomasmessu on kiertänyt Turun alueen eri kirkoissa. Tänä syksynä, koronatauon jälkeen, Tuomasmessua vietetään Henrikinkirkossa yhteistyössä Turun Henrikinseurakunnan ja Suomen Liikemiesten Lähetysliiton kanssa.

Tuomasmessun luonteeseen kuuluvat menevä musiikki ja lämminhenkinen tunnelma. Henrikinkirkko luo kotoisat puitteet pyhälle hetkelle. Syksyn puhujavieraina messuissa ovat Sari Essayah, Mika Poutala ja Pekka Havupalo. Joulukuussa Tuomasmessu kutsuu lapset läheisineen siunattavaksi joulun viettoon.

Turun Tuomasmessu on kyselyjen perusteella tuonut toivoa eri elämäntilanteessa oleville, palautetta on tullut niin yrittäjiltä ja toisaalta heiltä, jotka ovat menettäneet elämässään työn tai läheisiä. Messun rento tunnelma ja rytmikäs musiikki toimii kaikenikäisille. Tuomasmessuissa on tarjolla keskustelutukea sielunhoitotyön ammattilaisten taholta.

Syksyn ensimmäinen Tuomasmessu on sunnuntaina 18.10. klo 18 Henrikinkirkossa. Puhujana kansanedustaja ja Krtistillisdemokraattien puheenjohtaja Sari Essayah.

Lisätietoja missionmen.fi sivuilta.

Liikemiesten lähetysliitto


Järjestäjä

Henrikinseurakunta