Hiljaisuuden päivä

la 17.10. kello 09.00 - la 17.10. kello 19.00
Tuomiokirkon alttarin edessä rukousjakkaroita ja peittoja
Turun tuomiokirkko

Ilmoittaudu tästä

Hiljaisuuden päivä on pieni retriitti, jossa emme keskustele keskenään kuin välttämättömät asiat. Tuomiokirkon etuosa on silloin varattu ryhmämme hiljentymistä varten ja toivomme, että ilmoittautuneet voivat osallistua koko päivän ajaksi. Vietämme ehtoollista aamulla ruotsiksi ja päivän päätteeksi suomeksi. Laulamme helliä hiljaisia rukouslauluja, vietämme rukoushetkiä ja aterioimme sakastin ullakolla.

 Ei tarvitse osata laulaa, olet tervetullut mukaan huokaamaan omalla äänelläsi. Välillä voit käydä ulkoilemassa vaikkapa Aurajoen rannassa tai Vartiovuorenmäellä tai levätä omia aikojasi kirkossa. 

Mukana Hilkka-Liisa Vuori, Björn Öhman, Mika Mäntyranta, Päivi Vuorilehto. Hinta 20 € sis. lounaan ja kahdet kahvit. Tarjoilu tapahtuu tilassa, jonne on parikymmentä porrasaskelmaa. Ilmoittautua voit 9.10. mennessä oheisesta linkistä.  Lisätiedot ja ilmoittautumiset myös Auli Hynönen-Rinne auli.hynonen-rinne@evl.fi p. 0403417 207

retriitit


Järjestäjä

Kaikki seurakunnat

Ota yhteyttä

toimistosihteeri
Yhteinen diakonia- ja sielunhoitotyö

Sielunhoitotyö ja retriitit

Auli Hynönen-Rinne on seurakuntayhtymän sielunhoidon toimistosihteeri.

Aulilta voi kysyä puhelimella tai sähköpostilla retriiteistä Tammilehdossa ja Sinapin leirikeskuksessa, arkiretriiteistä ja Turun tuomiokirkossa järjestettävästä hiljaisuuden päivästä.

Aulille voi myös soittaa, kun on kokenut surua. Hän ohjaa parhaaseen mahdolliseen sururyhmään.

Auli on kiinnostunut kestävästä kehityksestä ja ympäristöasioista yksikkönsä ympäristövastaavana. Hän harrastaa kädentaitoja laidasta laitaan sekä pitää eläimistä ja luonnosta.