Ilon, rauhan ja levon syysretriitti

pe 16.10. kello 17.00 - su 18.10. kello 14.30
sieniä luonnossa
Tammilehto, Rymättylä

Ilmoittautuminen on päättynyt

Haluaisitko levätä hoitavassa hiljaisuudessa ja aistia syksyn tunnelman, tuoksut ja pimenevät illat saaristossa? Ilon, rauhan ja levon syysretriitissä toivutaan arjen kiireistä ja haasteista sekä koetaan yhteistä matkakumppanuutta Jumalan läsnäolossa. Lämpimästi tervetuloa mukaan, retriitti sopii myös ensikertalaiselle!

Ohjaajina Aira Kuvaja ja Birgitta Mäkinen. 
Retriitin hinta Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymän alueelta 102 €, opiskelijat, työttömät ja eläkeläiset 82 €. Ulkopaikkakuntalaiset 130 / 104 €. Hintaan sisältyy ohjelma, ateriat ja majoitus yhden hengen huoneessa omin liinavaattein, jotka voi myös vuokrata talosta 10 eurolla maksaessasi.
Ilmoittautuminen oheisen linkin kautta. Lisätiedot ja ilmoittautumiset myös auli.hynonen-rinne@evl.fi tai p. 040 3417207 jos ei ole verkkopankkimahdollisuutta.

retriitit


Järjestäjä

Kaikki seurakunnat

Ota yhteyttä

toimistosihteeri
Yhteinen diakonia- ja sielunhoitotyö

Sielunhoitotyö ja retriitit

Auli Hynönen-Rinne on seurakuntayhtymän sielunhoidon toimistosihteeri.

Aulilta voi kysyä puhelimella tai sähköpostilla retriiteistä Tammilehdossa ja Sinapin leirikeskuksessa, arkiretriiteistä ja Turun tuomiokirkossa järjestettävästä hiljaisuuden päivästä.

Aulille voi myös soittaa, kun on kokenut surua. Hän ohjaa parhaaseen mahdolliseen sururyhmään.

Auli on kiinnostunut kestävästä kehityksestä ja ympäristöasioista yksikkönsä ympäristövastaavana. Hän harrastaa kädentaitoja laidasta laitaan sekä pitää eläimistä ja luonnosta.