Tulta ja tappuraa - Laivaston soittokunta konsertoi Martinkirkossa

to 8.10. kello 18.00
liekkejä ja kipinöitä yössä
Martinkirkko

Konsertin järjestää Taideyliopiston Sibelius-Akatemia yhteistyössä Laivaston soittokunnan kanssa.

Taideyliopiston Sibelius-Akatemian puhallinorkesterinjohdon opiskelijat saavat kunnian johtaa maineikasta Laivaston soittokuntaa Turun Martinkirkossa.

Ohjelmassa on kutkuttavan herkullinen ja innostava kattaus kauneimpia klassisia orkesteriteoksia jännittävinä sovituksina sinfoniselle puhallinorkesterille.

Konsertin avaa kaihoisia melodioita ja railakasta menoa sisältävät Borodinin Polovetsialaistanssit, joita seuraa Saint-Saënsin herkkä ja elegantti Johdanto ja Rondo Caprissioco tällä kertaa huilusolistin tulkitsemana.

Ennen väliaikaa karmeita yöllisiä kuvia tarjoilee tuttuakin tutumpi Musorgskin Yö autiolla vuorella. Lyhyen tauon jälkeen vuorossa oleva meksikolaisen Revueltasin ekstaattinen ja kiihkeä sävelruno Sensemayá on saanut innoituksensa afro-karibialaisesta käärmeentappolaulusta.

Illan päättää Stravinskin rakastettu Tulilintu-sarja, jossa on mestarillista melodiikkaa ja hornan kiihkeää sykettä.

Esiintyjät: Laivaston soittokunta, Taideyliopiston Sibelius-Akatemian puhallinorkesterinjohdon opiskelijat ja Kathy Hao, huilu

Vapaa pääsy. Kirkossa noudatetaan 2 m turvavälejä ja 140 kirkkovieraan maksimia. Kirkosta löytyy käsihuuhdeautomaatit ja turvaohjeistus. Ethän tule jumalanpalvelukseen, mikäli sinulla on flunssaoireita, tai muita syitä epäillä koronatartuntaa.


Järjestäjä

Martinseurakunta

Taideyliopiston Sibelius-Akatemia yhteistyössä Laivaston soittokunnan kanssa