Arkiretriitti

su 4.10. kello 10.00 - su 4.10. kello 13.30
kirkon holvikatosta osa
Turun tuomiokirkko

Ilmoittautuminen on päättynyt

Miten voin löytää hiljentymisen ja mietiskelyn osaksi arkeani? Kuka auttaisi minua kuuntelemaan omaa sisintäni ja Jumalan ääntä? Mihin se minua kutsuu? Arkiretriitti on tapa viettää hengellisen ohjauksen jakso keskellä arkielämää. Siihen sisältyy jokapäiväinen puolen tunnin rukousmietiskely Raamatun tekstien äärellä itse valitsemassasi paikassa ja viikoittainen tapaaminen henkilökohtaisen ohjaajan kanssa. Oma kokemus Raamatun tekstin äärellä on arvokas. Ohjaajatapaamisessa voit sanoittaa siitä sen verran kuin haluat.

Kuusiviikkoisen jakson alussa ja lopussa osallistumme yhdessä seurakunnan messuun. Aloitus on Tuomiokirkossa su 4.10. klo 10.00  ja ryhmätapaaminen sen jälkeen n. klo 11.30 – 13.00 kokoussalissa, Eerikink. 3, 2. krs. Päätösmessu on Tuomiokirkossa su 15.11. ja yhteinen kokemusten jakaminen sen jälkeen kokoussalissa. Tiedustelut: Auli Hynönen-Rinne p. 040 3417207 tai auli.hynonen-rinne@evl.fi ilmoittautumiset: https://www.lyyti.in/Arkiretriittisyksy2020  Osallistuminen on maksutonta.

retriitit


Järjestäjä

Kaikki seurakunnat

Ota yhteyttä

toimistosihteeri
Yhteinen diakonia- ja sielunhoitotyö

Sielunhoitotyö ja retriitit

Auli Hynönen-Rinne on seurakuntayhtymän sielunhoidon toimistosihteeri.

Aulilta voi kysyä puhelimella tai sähköpostilla retriiteistä Tammilehdossa ja Sinapin leirikeskuksessa, arkiretriiteistä ja Turun tuomiokirkossa järjestettävästä hiljaisuuden päivästä.

Aulille voi myös soittaa, kun on kokenut surua. Hän ohjaa parhaaseen mahdolliseen sururyhmään.

Auli on kiinnostunut kestävästä kehityksestä ja ympäristöasioista yksikkönsä ympäristövastaavana. Hän harrastaa kädentaitoja laidasta laitaan sekä pitää eläimistä ja luonnosta.