Pyhä arki ja pyhiinvaellus -keskustelu

la 3.10. kello 19.00 - la 3.10. kello 20.00
Ella Kanninen
Turun tuomiokirkko

Mikä arkeamme rytmittää, millaisia asioita pidämme merkityksellisinä, miten vaellus, matkan teko ja luonnossa liikkuminen voivat kuljettaa pyhän äärelle, mistä pyhä kurkistaa? Pohtimassa toimittaja, juontaja Ella Kanninen, teatteriohjaaja, kirjailija Juha Hurme ja arkeologi, tietokirjailija Ilari Aalto.

Kulunut kevät on murtanut itsestäänselvyyksiämme. Se on vaikuttanut jokaiseen tavalla tai toisella. Omat rajat ovat joutuneet koetukselle. Miten arkemme on muuttunut, mitä pyhiinvaellus voi olla? 

Muun muassa näitä kysymyksiä pohditaan Turun tuomiokirkossa järjestettävässä Pyhä arki ja pyhiinvaellus -keskustelussa lauantaina 3.10. klo 19.
 
Tilaisuus on kaikille avoin ja se striimataan. Mukaan pääsee siis myös etäyhteydellä. Striimilinkki tilaisuuteen on tulossa tälle sivulle lähempänä tilaisuutta.
 
Tilaisuuden järjestää Turun kaupungin ja evankelisluterilaisen kirkon Pyhiinvaellushanke yhteistyössä Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymän kanssa. 
 
Lisätietoja: www.pyhiinvaellus.fi ja Pyhiinvaellushankkeen projektipäällikkö Annastiina Papinaho, annastiina.papinaho@evl.fi / p. 040 688 1632.

Kuva: Jouni Harala

www.pyhiinvaellus.fi


Järjestäjä

Kaikki seurakunnat