Etsi ja löydä -lasten kirkko

su 20.9. kello 10.00 - su 20.9. kello 10.40
Piirroskuva, jossa lapset kulkevat kohti kirkkoa.
Pyhän Katariinan kirkko

Messun sisältö on suunniteltu lapsia ajatellen – lauletaan virsikirjasta, on laululeikkejä ja liikkumista. Kirkkoon on myös piilotettu jokaiselle pieni yllätys, jonka löydettyään saa pitää itsellään. Kirkkohetken pituus on noin 40 minuuttia ja päätteeksi on tarjolla pillimehut ja piparit kirkon eteisessä. Tervetuloa, odotamme sinua!

Mukana Leena-pappi, Kristiina-pappi sekä Elina-kanttori.

Nähdään!


Järjestäjä

Katariinanseurakunta

Ota yhteyttä

kirkkoherra
Katariinanseurakunta
PL 922
20101 Turku

Leena Kairavuo on Katariinanseurakunnan kirkkoherra eli seurakunnan johtaja. Jos sinulla on ideoita ja toiveita seurakunnalle, etkä tiedä, kenelle asia kuuluu, voit aina olla yhteydessä Leenaan. Leena kuuntelee mielellään ajatuksiasi ja osaa ohjata kaikki yhteydenotot oikeisiin osoitteisiin.

Leena on myös yksi seurakunnan papeista, joten hänet voi tavata muun muassa jumalanpalveluksissa - niin työtehtävissä kuin kirkon penkissäkin. Leena on innostunut monipuolisesta jumalanpalveluselämästä ja seurakunnan kehittämisestä. Vapaa-ajallaan Leena tapaa ystäviään ja viettää aikaa perheensä kanssa.

Erityisenä vastuuna Leenalla on seurakunnan hallinto ja henkilöstöhallinto. Leena toimii myös seurakuntaneuvoston puheenjohtajana ja Turun ja Kaariinan seurakuntien kirkkoherrojen kokouksen puheenjohtajana.