Aurajoen pyhiinvaellus Helenan polkua pitkin Turun päivänä

su 20.9. kello 14.00
Turun tuomiokirkko - Pyhän Katariinan kirkko - Koroistenniemi - Maarian kirkko - Turun tuomiokirkko

Kaipaatko viikonloppuusi pientä irtiottoa, oletko kiinnostunut Turun kiehtovasta kulttuurihistoriasta tai haluatko kulkea yhdessä pyhille paikoille kantakaupungin kupeessa? Olet lämpimästi tervetullut yhteiselle Aurajoen pyhiinvaellukselle huokaisemaan hetkeksi ja kulkemaan kanssamme suorittamatta ja pakottamatta matkaa tehden.

Matkan varrella viivähdetään Pyhän Katariinan kirkolla, Koroistenniemellä ja Maarian kirkolla. Mukana matkakumppaneina Aurajoen pyhiinvaellusten tuottajat arkeologi, tietokirjailija Ilari Aalto ja kulttuurituottaja, opas Larissa Riihihuhta sekä pyhiinvaellushankkeesta Annastiina Papinaho.

Helenan polku on noin 8 kilometrin mittainen ja sitä taitetaan yhdessä kävellen. Vaellus soveltuu kaikenikäisille. Säänmukainen varustus, vesipullo mukaan. Vaelluksen kesto noin 3-4 tuntia.

Lähtö klo 14 Turun tuomiokirkolta Domcafén edestä.

Ilmoittautumiset 16.9.2020 mennessä katri.lautjarvi@evl.fi / p. 040 3417 350

Järjestäjinä: Tuomiokirkkoseurakunta, Katariinanseurakunta ja Maarian seurakunta yhteistyössä pyhiinvaellushankkeen kanssa


Järjestäjä

Maarian seurakunta, Tuomiokirkkoseurakunta, Katariinanseurakunta

Ota yhteyttä

kirkkoherra
Katariinanseurakunta
PL 922
20101 Turku

Leena Kairavuo on Katariinanseurakunnan kirkkoherra eli seurakunnan johtaja. Jos sinulla on ideoita ja toiveita seurakunnalle, etkä tiedä, kenelle asia kuuluu, voit aina olla yhteydessä Leenaan. Leena kuuntelee mielellään ajatuksiasi ja osaa ohjata kaikki yhteydenotot oikeisiin osoitteisiin.

Leena on myös yksi seurakunnan papeista, joten hänet voi tavata muun muassa jumalanpalveluksissa - niin työtehtävissä kuin kirkon penkissäkin. Leena on innostunut monipuolisesta jumalanpalveluselämästä ja seurakunnan kehittämisestä. Vapaa-ajallaan Leena tapaa ystäviään ja viettää aikaa perheensä kanssa.

Erityisenä vastuuna Leenalla on seurakunnan hallinto ja henkilöstöhallinto. Leena toimii myös seurakuntaneuvoston puheenjohtajana ja Turun ja Kaariinan seurakuntien kirkkoherrojen kokouksen puheenjohtajana.

seurakuntasihteeri
Katariinanseurakunta
Seurakuntatyön erityispalvelut

Katariinanseurakunta

Katri Lautjärvi on Katariinan seurakunta- ja viestintäsihteeri ja hän työskentelee seurakuntatoimistossa Eerikinkatu 3:ssa. Katrilla on työkokemusta Katariinanseurakunnasta lähes kahdenkymmenen vuoden ajalta.

Katrin työpäivät koostuvat monipuolisista hallintoon, talouteen ja viestintään liittyvistä tehtävistä. Voit nähdä hänet seurakunnan toimistossa tekemässä mm. pöytäkirjan otteita, asiatarkastamassa laskuja, lähettämässä postia seurakuntalaisille, suunnittelemassa konserttijulistetta tai tekemässä Lilja-lehden ilmoituksia. Hän ottaa myös vastaan retki-ilmoittautumisia ja hallinnoi seurakunnan työntekijöiden varauskalentereita.

Katri koordinoi Katariinanseurakunnan viestintää eli päivittää seurakunnan nettisivuja ja kerää tiedotettavaa aineistoa eri viestimiin. Tavoitat Katrin arkisin virastoaikana puhelimitse numerosta 040 3417 350 tai sähköpostitse os. katri.lautjarvi@evl.fi.