"Ei hylkää hän vaan kantaa." Hiljaisuuden retriitti

ke 9.9. kello 17.00 - su 13.9. kello 14.30
Majoitusrakennus tammenterhojen taustalla
Tammilehto, Rymättylä

Ilmoittautuminen on päättynyt

Kaikille avoin pidempi retriitti. Hylkääminen ja hylätyksi tulemisen pelko nousee usein esiin keskusteluissa. Raamatussa kuitenkin vakuutetaan: ”Älä pelkää. Minä en sinua jätä.” Tämän luottamuksen varassa saamme nauttia retriitin tarjoamasta levosta. Saamme kukin tehdä omaa matkaamme ja samalla kokea yhteenkuuluvuutta muiden retriittiin osallistuvien kanssa.

Retriitin yhteisissä hetkissä meitä hoitavat Raamatun tekstit, hiljaisuus sekä vanhat ja uudet virret, joihin laulunjohtajien johdatuksella on helppo tulla mukaan. Kaunis luonto ja hyvä ruoka tuovat myös iloa retriittimatkallamme. Toivottavasti retriitti vahvistaa uskoasi laulun sanoihin: ”Hän vierellä on aina tässä. Hän seuraksesi aina jää.” (Anna-Mari Kaskinen)
Ohjaajana Pirjo Lehtonen, avustajana Mereta Kotala, laulun johtajina Jani ja Kasper.
Hinta 176 €/143 €; ulkopaikkakuntalaiset 227 €/ 181 € sisältäen ruokailut, ohjelman ja majoituksen yhden hengen huoneessa omin liinavaattein, jotka voi vuokrata myös talosta 10 euron hintaan ilmoittautuessa.
Ilmoittautumiset ja osallistumismaksun maksaminen sähköisen linkin kautta; ilmoittautumiset ja lisätiedot myös auli.hynonen-rinne@evl.fi tai p. 040 3417 207. 

retriitit


Järjestäjä

Kaikki seurakunnat

Ota yhteyttä

toimistosihteeri
Yhteinen diakonia- ja sielunhoitotyö

Sielunhoitotyö ja retriitit

Auli Hynönen-Rinne on seurakuntayhtymän sielunhoidon toimistosihteeri.

Aulilta voi kysyä puhelimella tai sähköpostilla retriiteistä Tammilehdossa ja Sinapin leirikeskuksessa, arkiretriiteistä ja Turun tuomiokirkossa järjestettävästä hiljaisuuden päivästä.

Aulille voi myös soittaa, kun on kokenut surua. Hän ohjaa parhaaseen mahdolliseen sururyhmään.

Auli on kiinnostunut kestävästä kehityksestä ja ympäristöasioista yksikkönsä ympäristövastaavana. Hän harrastaa kädentaitoja laidasta laitaan sekä pitää eläimistä ja luonnosta.