Nöyrille Hän antaa armon. Retriitti AA:n ja Al Anonin jäsenille.

to 3.9. kello 17.00 - su 6.9. kello 14.30
keltainen pietaryrtti
Tammilehto, Rymättylä

Nöyryys ja armo ovat käsitteitä, joita on yritetty sanoittaa lukemattomin eri tavoin. Jotenkin niiden merkitys – niiden yksinkertaisuus ja niiden suuruus – ei tunnu kokonaan mahtuvan mihinkään määritelmään. Ehkä näin on tarkoitus. Ehkä Jumala haluaa meidän vain nöyrästi hiljentyvän Hänen armonsa äärelle. Tuohon hiljaisuuteen voimme jättää turhan ylpeytemme, omavoimaisuutemme, kaikki taakkamme.

Retriitissä hiljentyminen on helppoa. Päivän ohjelma on valmiina. Päivälle antavat rytmin yhteiset hetket kappelissa ja  ruokahetket. Aikaa on omaan hiljentymiseen, lepoon, ulkoiluun, saunomiseen. Aikaa on. Sekin on armoa. 
Ohjaajana Pirjo Lehtonen, tiimissä mukana myös Mereta Kotala sekä laulun johtajina Jani ja Kasper. Nimettömyys taataan. Ilmoittautumiset tähän retriittiin suoraan ohjaajalle. p. 044 974 1610.

Hinta 135/109 €, ulkopaikkakuntalaisille 173/139 €. Hintaan sisältyy ohjelma, ateriat ja majoitus yhden hengen huoneessa omin liinavaattein jotka voi vuokrata myös talosta 10 euron hintaan ilmoittautuessa.

 

retriitit


Järjestäjä

Kaikki seurakunnat

toimistosihteeri
Yhteinen diakonia- ja sielunhoitotyö

Sielunhoitotyö ja retriitit

Auli Hynönen-Rinne on seurakuntayhtymän sielunhoidon toimistosihteeri.

Aulilta voi kysyä puhelimella tai sähköpostilla retriiteistä Tammilehdossa ja Sinapin leirikeskuksessa, arkiretriiteistä ja Turun tuomiokirkossa järjestettävästä hiljaisuuden päivästä.

Aulille voi myös soittaa, kun on kokenut surua. Hän ohjaa parhaaseen mahdolliseen sururyhmään.

Auli on kiinnostunut kestävästä kehityksestä ja ympäristöasioista yksikkönsä ympäristövastaavana. Hän harrastaa kädentaitoja laidasta laitaan sekä pitää eläimistä ja luonnosta.