Katariinan kesäkahvila

ke 12.8. kello 13.00 - ke 12.8. kello 13.40
www.facebook.com/Katariinanseurakunta

Tervetuloa Katariinanseurakunnan virtuaaliseen kesäkahvilaan kerran viikossa keskiviikkoisin. Luvassa mielenkiintoisia aiheita ja ihmisiä. Livelähetys on nähtävissä Katariinanseurakunnan Facebook-sivulla.

Tänään Anna nauttii päiväkahvinsa seurakunnan nuorten kesätyöntekijöiden kanssa. Esittelemme Villen, joka toimii kirkon oppaana kesä-heinäkuussa sekä Vilman, joka tulee kesäsomettajaksi Annan kesäloman ajaksi.

Tästä linkistä pääset Katariinanseurakunnan Facebook-sivulle livelähetyksiin.


Järjestäjä

Katariinanseurakunta

kappalainen
Katariinanseurakunta

Anna Hälli on Katariinan viestinnästä vastaava pappi. Anna kehittää viestintää, luotsaa sometiimiä ja pohtii työkseen, miten seurakunta voisi tavoittaa uusia ihmisiä ja olla läsnä myös omien tilojensa ulkopuolella. Jos haluat viritellä uusia yhteistyökuvioita seurakunnan kanssa, kannattaa olla yhteydessä Annaan.

Anna innostuu yhdessä tekemisestä, dialogista, uusista ideoista sekä toimimisesta uskon ja arjen rajapinnoilla. Ihmisten kohtaaminen elämän tärkeissä hetkissä ja tavallisen elämän keskellä on Annalle tärkeä ja mieluisa osa papin työtä.

Vapaina hetkinään Anna nauttii ystävien seurasta, pianonsoitosta ja lauleskelusta. Annan perheen reissut suuntautuvat useimmiten mökille Oulujärvelle ja perheen entiseen kotikaupunkiin Lontooseen.

Annan löydät Instagramista tunnuksella @mrshalli ja Twitteristä nimellä Anna Hälli.

Instagram-ikoni  Twitter-ikoni