Messu, Kansanlähetyksen kirkkopyhä

su 12.7. kello 10.00 - su 12.7. kello 11.30
Pyhän Katariinan kirkko.
Pyhän Katariinan kirkko

Päivän aiheena "Herran palveluksessa". Vierailevana saarnaajana lähetystyöntekijä Jorma Pihkala. Tervetuloa kirkkoon!

Messussa palvelevat pastori Kristiina Frondelius (liturgia), lähetystyöntekijä Jorma Pihkala (saarna) sekä kanttori Jouni Kuorikoski. Messun jälkeen on tarjolla lähetyskahvit Nummen seurakuntakodissa. Lämpimästi tervetuloa!


Järjestäjä

Katariinanseurakunta

ma. seurakuntapastori, aikuiset
Katariinanseurakunta

Kristiina Frondelius on Katariinan pappi, joka vastaa Katariinassa erityisesti aikuisten parissa ja aikuisten kanssa tapahtuvasta työstä. Jos olet aikuinen ja etsit paikkaasi seurakunnassa, kannattaa olla rohkeasti yhteydessä Kristiinaan.

Kristiina on kiinnostunut mm. lasten ja perheiden hyvinvoinnista, kristillisestä mystiikasta ja ignatiaanisesta spiritualiteetista. Hänen tehtäviinsä Katariinassa kuuluu myös hiljaisuuden työ eli hengellisen elämän hoitamista ja spiritualiteetin vaalimista palvelevien hetkien, ryhmien, päivien ja retriittien mahdollistaminen. 

Kristiina tykkää latinomusiikista, huumorin pilkkeestä ja ihmisistä, jotka osaavat nauraa myös itselleen. Pappina Kristiina haluaa olla vahvistamassa uskoa ja luottamusta Jumalaan sielläkin, missä ei jakseta uskoa.