Sanajumalanpalvelus

su 14.6. kello 10.00 - su 14.6. kello 11.00
Pyhän Katariinan kirkko.
Pyhän Katariinan kirkko www.facebook.com/Katariinanseurakunta

Tervetuloa kirkkoon! Päivän aiheena "Katoavat ja katoamattomat aarteet". Suora lähetys katsottavissa myös Katariinanseurakunnan Facebook-sivulla.

Jumalanpalveluksessa palvelevat pastori Anna Hälli (liturgia) ja seurakuntaneuvoston jäsen Pirjo Tiensuu (saarna). Musiikissa Maiju Laurila.

Jumalanpalvelus on katsottavissa myös suorana lähetyksenä Katariinanseurakunnan Facebook-sivulla.

Tästä linkistä pääset Katariinanseurakunnan Facebook-sivulle.


Järjestäjä

Katariinanseurakunta

Ota yhteyttä

kappalainen
Katariinanseurakunta

Anna Hälli on Katariinan viestinnästä vastaava pappi. Anna kehittää viestintää, luotsaa sometiimiä ja pohtii työkseen, miten seurakunta voisi tavoittaa uusia ihmisiä ja olla läsnä myös omien tilojensa ulkopuolella. Jos haluat viritellä uusia yhteistyökuvioita seurakunnan kanssa, kannattaa olla yhteydessä Annaan.

Anna innostuu yhdessä tekemisestä, dialogista, uusista ideoista sekä toimimisesta uskon ja arjen rajapinnoilla. Ihmisten kohtaaminen elämän tärkeissä hetkissä ja tavallisen elämän keskellä on Annalle tärkeä ja mieluisa osa papin työtä.

Vapaina hetkinään Anna nauttii ystävien seurasta, pianonsoitosta ja lauleskelusta. Annan perheen reissut suuntautuvat useimmiten mökille Oulujärvelle ja perheen entiseen kotikaupunkiin Lontooseen.

Annan löydät Instagramista tunnuksella @mrshalli ja Twitteristä nimellä Anna Hälli.

Instagram-ikoni  Twitter-ikoni