Sanajumalanpalvelus

su 7.6. kello 10.00 - su 7.6. kello 11.00
Pyhän Katariinan kirkko.
Pyhän Katariinan kirkko www.facebook.com/Katariinanseurakunta

Tervetuloa kirkkoon! Päivän aiheena "Salattu Jumala". Suora lähetys katsottavissa myös Katariinanseurakunnan Facebook-sivulla.

Jumalanpalveluksessa palvelevat kirkkoherra Leena Kairavuo (liturgia) ja pastori Anna Hälli (saarna). Musiikissa kanttori Markku Lautjärvi.

Jumalanpalvelus on katsottavissa myös suorana lähetyksenä Katariinanseurakunnan Facebook-sivulla.

Tästä linkistä pääset Katariinanseurakunnan Facebook-sivulle.


Järjestäjä

Katariinanseurakunta

Ota yhteyttä

kirkkoherra
Katariinanseurakunta
PL 922
20101 Turku

Leena Kairavuo on Katariinanseurakunnan kirkkoherra eli seurakunnan johtaja. Jos sinulla on ideoita ja toiveita seurakunnalle, etkä tiedä, kenelle asia kuuluu, voit aina olla yhteydessä Leenaan. Leena kuuntelee mielellään ajatuksiasi ja osaa ohjata kaikki yhteydenotot oikeisiin osoitteisiin.

Leena on myös yksi seurakunnan papeista, joten hänet voi tavata muun muassa jumalanpalveluksissa - niin työtehtävissä kuin kirkon penkissäkin. Leena on innostunut monipuolisesta jumalanpalveluselämästä ja seurakunnan kehittämisestä. Vapaa-ajallaan Leena tapaa ystäviään ja viettää aikaa perheensä kanssa.

Erityisenä vastuuna Leenalla on seurakunnan hallinto ja henkilöstöhallinto. Leena toimii myös seurakuntaneuvoston puheenjohtajana ja Turun ja Kaariinan seurakuntien kirkkoherrojen kokouksen puheenjohtajana.