Pääsiäisiloa!

ma 13.4. kello 14.00 - ma 13.4. kello 16.00
suklaamunia ja tipuja korissa
Henrikinkirkko

Olkaa yhteydessä pääsiäisen aikaan johonkin 70v. tai sitä vanhempaan henkilöön ja ilahduttakaa häntä jollain tavalla (esim. soitto, kaupassa käynti). Kertokaa/lähettäkää meille kuva siitä, kuka tämä ihminen oli, mitä teitte ja mitä mieltä hän oli asiasta. Vastauksena saatte meiltä viestin, jossa me ilahdutamme teitä

Ohje pääsiäismunien löytämiseen:

Olkaa yhteydessä pääsiäisen aikaan johonkin 70v. tai sitä vanhempaan henkilöön ja ilahduttakaa häntä jollain tavalla (esim. soitto, kaupassa käynti). Kertokaa/lähettäkää meille kuva siitä, kuka tämä ihminen oli, mitä teitte ja mitä mieltä hän oli asiasta. Vastauksena saatte meiltä viestin, jossa ilahdutamme teitä eli saatte tietää suklaamunienne löytöpaikan (1kpl/henkilö). Pääsiäismunat ovat piilossa Henrikinkirkon pihamaalla ja ne ovat noudettavissa ma 13.4. klo 14-16 välisenä aikana.

Muistakaa turvaväli!

Meihin kolme ensimmäistä ja kolme viimeistä yhteydenottajaa saa yllätyspalkinnon. Viestin voitte lähettää vasta ma 13.4. klo 13 ja sen jälkeen. Jos sukunimenne alkaa kirjaimilla A-K laittakaa viesti Lillille (0403417380) ja jos kirjaimilla L-Ö, niin Minnalle (0403417459).

”Kaikki, minkä tahdotte ihmisten tekevän teille, tehkää te heille.” (Matt. 7:12)

Iloista pääsiäisaikaa! T. Minna ja Lilli


Järjestäjä

Henrikinseurakunta

lastenohjaaja / perhetyön sihteeri
Henrikinseurakunta
Yhteinen kasvatustyö