Toivon valoa elämän keskellä - pääsiäisretriitti

to 9.4. kello 17.00 - su 12.4. kello 15.45
Tammilehto, Rymättylä

Ilmoittaudu tästä

Pääsiäisretriitissä ammennetaan kristinuskon vuosituhantisesta hengellisestä perinteestä ja viisaudesta. Kiirastorstaista pääsiäissunnuntaihin kestävässä retriitissä on mahdollisuus tutustua kristillisen pääsiäisen perinteisiin ja merkityksiin. Seuraamme Jeesuksen matkaa viimeiseltä aterialta aina ylösnousemuksen riemuun. Hiljaisena lauantaina teemme pienen pyhiinvaelluksen Rymättylän kirkkoon ja myöhään illalla juhlimme pääsiäisen sarastusta pääsiäiskulkueena ja pääsiäisyön aterialla. Pääsiäisen pyhät kertovat: pyhä on elämän keskellä, toivo on elämän keskellä, Jumala on elämän keskellä.

Retriitissä saat levätä ja nauttia hiljaisuudesta ja rauhasta. Saat oman huoneen ja pääset valmiiseen ruokapöytään. Retriitin ohjelma koostuu omasta vapaasta ajasta, yhteisistä rukoushetkistä sekä pääsiäisen värit -maalaustyöskentelyistä. Retriitissä sitoudumme yhteiseen hiljaisuuteen. Yhteiseen ohjelmaan osallistuminen on vapaaehtoista.

Retriitin ohjaavat Tiina Hallikainen, Mervi Rainio ja Heli Lindroos.

Retriitin hinta: Turun ja Kaarinan seurakuntien alueelta 135 €, eläk., opisk. ja työttömät 109 €. Ulkopaikkakuntalaiset 173/139 €. 

Ilmoittautumiset oheisen linkin kautta. Ilmoittautua voi myös auli.hynonen-rinne@evl  tai p. 040 3417207 jos ei ole verkkopankkimahdollisuutta.

Kuvassa punainen pääsiäismuna ja rairuohoa sinkkivadissa.

Retriitit


Järjestäjä

Kaikki seurakunnat

toimistosihteeri
Yhteinen diakonia- ja sielunhoitotyö

Sielunhoitotyö ja retriitit

Auli Hynönen-Rinne on seurakuntayhtymän sielunhoidon toimistosihteeri.

Aulilta voi kysyä puhelimella tai sähköpostilla retriiteistä Tammilehdossa ja Sinapin leirikeskuksessa, arkiretriiteistä ja Turun tuomiokirkossa järjestettävästä hiljaisuuden päivästä.

Aulille voi myös soittaa, kun on kokenut surua. Hän ohjaa parhaaseen mahdolliseen sururyhmään.

Auli on kiinnostunut kestävästä kehityksestä ja ympäristöasioista yksikkönsä ympäristövastaavana. Hän harrastaa kädentaitoja laidasta laitaan sekä pitää eläimistä ja luonnosta.