Kaipauksesta lähdemme liikkeelle. Retriitti

pe 3.4. kello 17.00 - su 5.4. kello 14.00
Tammilehto, Rymättylä

Ilmoittaudu tästä

Tervetuloa retriitin lepoon ja hiljaisuuteen kuulostelemaan omaa kaipaustasi: Mitä sinä kaipaat? Mihin kaipauksesi sinua vie? Kuuletko, miten Jumala kutsuu ja kaipaa sinua?

Tämän hiljaisuuden retriitin ohjaavat Leena Flander ja Pirkko Tavio.
Hinta Turun ja Kaarinan seurakuntien ja Naantalin seurakunnan alueelta 102 €, opiskelijat, eläkeläiset ja työttömät 82 €. Ulkopaikkakuntalaiset 130 / 104 €. Hintaan sisältyy ohjelma, ateriat ja majoitus yhden hengen huoneessa omin liinavaattein, jotka voi myös vuokrata talosta 10 euron hintaan ilmoittautuessa. Ilmoittautuminen ja osallistumismaksun maksaminen oheisen linkin kautta tai sähköpostilla auli.hynonen-rinne@evl.fi tai p. 0403417207 mikäli ei ole verkkopankkimahdollisuutta. 
Järjestäjä Turun ja Kaarinan srky

 

 

Retriitit


Järjestäjä

Kaikki seurakunnat

toimistosihteeri
Yhteinen diakonia- ja sielunhoitotyö

Sielunhoitotyö ja retriitit

Auli Hynönen-Rinne on seurakuntayhtymän sielunhoidon toimistosihteeri.

Aulilta voi kysyä puhelimella tai sähköpostilla retriiteistä Tammilehdossa ja Sinapin leirikeskuksessa, arkiretriiteistä ja Turun tuomiokirkossa järjestettävästä hiljaisuuden päivästä.

Aulille voi myös soittaa, kun on kokenut surua. Hän ohjaa parhaaseen mahdolliseen sururyhmään.

Auli on kiinnostunut kestävästä kehityksestä ja ympäristöasioista yksikkönsä ympäristövastaavana. Hän harrastaa kädentaitoja laidasta laitaan sekä pitää eläimistä ja luonnosta.