PERUTTU Raamattuopetusta

la 28.3. kello 15.00 - la 28.3. kello 17.00
Varissuon kirkko

Tilaisuus peruttu koronavirustilanteen vuoksi.

Teologian tohtori Juho Sankamo pitää luennon pyhiinvaelluksesta. Raamatussa kysytään usein, kuka saa nousta Herran vuorelle, temppeliin, jossa Jumalan uskottiin asuvan.

Luennossa syvennytään jännittävällä tavalla Raamatun ja arkeologian ihmeellisyyksiin, niin että ei varmasti ole tylsää. Kysymys on myös hyvin ajankohtainen meille kaikille, jotka olemme matkalla pyhiin. Kuka saa tulla taivaaseen?

Lämpimästi tervetuloa!


Järjestäjä

Katariinanseurakunta

ma. seurakuntapastori, aikuiset
Katariinanseurakunta

Kristiina Frondelius on Katariinan pappi, joka vastaa Katariinassa erityisesti aikuisten parissa ja aikuisten kanssa tapahtuvasta työstä. Jos olet aikuinen ja etsit paikkaasi seurakunnassa, kannattaa olla rohkeasti yhteydessä Kristiinaan.

Kristiina on kiinnostunut mm. lasten ja perheiden hyvinvoinnista, kristillisestä mystiikasta ja ignatiaanisesta spiritualiteetista. Hänen tehtäviinsä Katariinassa kuuluu myös hiljaisuuden työ eli hengellisen elämän hoitamista ja spiritualiteetin vaalimista palvelevien hetkien, ryhmien, päivien ja retriittien mahdollistaminen. 

Kristiina tykkää latinomusiikista, huumorin pilkkeestä ja ihmisistä, jotka osaavat nauraa myös itselleen. Pappina Kristiina haluaa olla vahvistamassa uskoa ja luottamusta Jumalaan sielläkin, missä ei jakseta uskoa.