Valon, ilon ja levon kevätretriitti

pe 27.3. kello 17.00 - su 29.3. kello 14.00
Tammilehto, Rymättylä

Ilmoittaudu tästä

Haluaisitko levätä hoitavassa hiljaisuudessa ja aistia heräävän kevään saaristossa? Valon, ilon ja levon kevätretriitissä toivutaan arjen kiireistä ja haasteista sekä koetaan yhteistä matkakumppanuutta Jumalan läsnäolossa. Lämpimästi tervetuloa mukaan, retriitti sopii myös ensikertalaiselle!

Retriitin ohjaavat Aira Kuvaja ja Birgitta Mäkinen.
Hinta Turun ja Kaarinan srk-yhtymän alueelta 102 €, eläk., opisk. ja työttömät 82 €. Ulkopaikkakuntalaiset 130/104 €. Hinta sisältää ateriat, ohjelman ja majoituksen yhden hengen huoneessa omin liinavaattein, jotka voi myös vuokrata tarvittaessa talosta ilmoittautumisen yhteydessä. Ilmoittautuminen oheisen linkin kautta. Lisätiedot ja ilmoittautumiset myö p. 0403417207 tai auli.hynonen-rinne@evl.fi jos ei ole verkkopankkimahdollisuutta.
Järjestäjä: Turun ja Kaarinan seurakunnat, retriittityö.

Kuva: takkatuli, Jussi Vierimaa

retriitit


Järjestäjä

Kaikki seurakunnat

toimistosihteeri
Yhteinen diakonia- ja sielunhoitotyö

Sielunhoitotyö ja retriitit

Auli Hynönen-Rinne on seurakuntayhtymän sielunhoidon toimistosihteeri.

Aulilta voi kysyä puhelimella tai sähköpostilla retriiteistä Tammilehdossa ja Sinapin leirikeskuksessa, arkiretriiteistä ja Turun tuomiokirkossa järjestettävästä hiljaisuuden päivästä.

Aulille voi myös soittaa, kun on kokenut surua. Hän ohjaa parhaaseen mahdolliseen sururyhmään.

Auli on kiinnostunut kestävästä kehityksestä ja ympäristöasioista yksikkönsä ympäristövastaavana. Hän harrastaa kädentaitoja laidasta laitaan sekä pitää eläimistä ja luonnosta.