Vetäydy hiljaisuuteen ja luovaan työhön

ma 23.3. kello 09.00 - to 26.3. kello 15.00

Vetäydy hiljaisuuteen ja luovaan työhön

Tammilehto, Rymättylä

Ilmoittaudu tästä

Tässä mahdollisuus sinulle, joka haluat vetäytyä kirjoittamaan, lukemaan, valokuvaamaan tai pohdiskelemaan kaikessa rauhassa. Ohjattuihin aamun, keskipäivän ja illan hiljentymishetkiin voit osallistua sen verran kuin haluat, ja muuten elämme hiljaisuudessa.

Osallistujat eivät keskustele keskenään, mutta voit varata ohjaajilta keskusteluaikaa hiljaisuuden tai työn herättämien kysymysten käsittelyyn. Saat tulla valmiiseen ruokapöytään, jossa tarjolla on herkullisia kasvis- ja kalaruokia ja saat käyttöösi oman kylpyhuoneella, wc:llä ja pöydällä varustetun huoneen. Ilman televisiota, sosiaalisen elämän paineita tai arjen kotitöitä voit paneutua juuri siihen, mikä kaipaa keskittymistä. Retriitti sopii hyvin esimerkiksi gradua, väitöskirjaa ja tutkimusta tekeville sekä työkseen kirjoittaville, lukeville ja ajatteleville. Metsän keskellä ja järven rannalla sijaitseva Tammilehto on inspiroiva ympäristö taidealojen ja luovan työn tekijöille ja opiskelijoille. Mukana korkeakoulupappi Tiina Hallikainen ja retriittipappi, työnohjaaja Päivi Vuorilehto.Lisätietoja voit kysyä Tiinalta,  tiina.hallikainen@evl.fi tai p. 040 3417308. Hinta Turun ja Kaarinan srky:n alueelta työssäkäyviltä 135 €,  opisk., eläk. ja työttömät 109 €, (muualta tuleville 173 / 139 €). Ilmoittautumiset oheisen linkin kautta tai auli.hynonen-rinne@evl.fi , 040 3417207
Kuva: Jussi Vierimaa

https://www.turunseurakunnat.fi/tutki-uskoa/retriitit


Järjestäjä

Kaikki seurakunnat

toimistosihteeri
Yhteinen diakonia- ja sielunhoitotyö

Sielunhoitotyö ja retriitit

Auli Hynönen-Rinne on seurakuntayhtymän sielunhoidon toimistosihteeri.

Aulilta voi kysyä puhelimella tai sähköpostilla retriiteistä Tammilehdossa ja Sinapin leirikeskuksessa, arkiretriiteistä ja Turun tuomiokirkossa järjestettävästä hiljaisuuden päivästä.

Aulille voi myös soittaa, kun on kokenut surua. Hän ohjaa parhaaseen mahdolliseen sururyhmään.

Auli on kiinnostunut kestävästä kehityksestä ja ympäristöasioista yksikkönsä ympäristövastaavana. Hän harrastaa kädentaitoja laidasta laitaan sekä pitää eläimistä ja luonnosta.

Katso myös

pe 31.1.2020 klo 17.00 - su 2.2.2020 klo 14.30

Tammilehto, Rymättylä

Elävän valon retriitti

Tule mukaan pimeän talven keskellä lepäämään ja ihmettelemään, kuinka valo, vaikka kuinka pieni, voittaa aina pimeän. Kynttilänpäivän retriitissä voi aavistaa, että kaikki valo, lämpö ja rakkaus on heijastusta meitä suuremmasta valosta.
pe 14.2.2020 klo 17.00 - su 16.2.2020 klo 14.30

Tammilehto, Rymättylä

Pohjoisen taivaan alla - talviretriitti

Hiljaisuutta, lepoa, luontoa ja parantavia sanoja tarjolla Rymättylän Tammilehdon retriitissä. "Näen taivaan tähtien loistavan. Kuinka paljon Sinulla onkaan valoa! Ikuisuus katsoo minua kaukaisten taivaankappaleiden säteissä. Olen pieni ja mitätön, mutta kanssani on Jumala. Hän varjelee minua rakastavasti kädellään kaikilla teilläni."