"Ei hylkää hän vaan kantaa." Kaikille avoin pidempi retriitti.

to 19.3. kello 17.00 - su 22.3. kello 14.00
Tammilehto, Rymättylä

Ilmoittaudu tästä

Hylkääminen ja hylätyksi tulemisen pelko nousee usein esiin keskusteluissa. Raamatussa kuitenkin vakuutetaan: ”Älä pelkää. Minä en sinua jätä.” Tämän luottamuksen varassa saamme nauttia retriitin tarjoamasta levosta. Saamme kukin tehdä omaa matkaamme ja samalla kokea yhteenkuuluvuutta muiden retriittiin osallistuvien kanssa. Yhteisissä hetkissä meitä hoitavat Raamatun tekstit, hiljaisuus sekä vanhat ja uudet virret, joihin laulunjohtajien johdatuksella on helppo tulla mukaan. Kaunis luonto ja hyvä ruoka tuovat myös iloa retriittimatkallamme. Toivottavasti retriitti vahvistaa uskoasi laulun sanoihin: ”Hän vierellä on aina tässä. Hän seuraksesi aina jää.” (Anna-Mari Kaskinen)

Ohjaaja Pirjo Lehtonen, avustaja Mereta Kotala ja laulun johtajina Jani & Kasper.
Hinta Turun ja Kaarinan srk-yhtymän alueelta tuleville 135 €, opisk., eläk. ja työttömät 109 €. Ulkopaikkakuntalaiset 173/139 €. Hintaan sisältyy ateriat, ohjelma ja majoitus omin liinavaattein, jotka voi myös vuokrata 10 euron hintaan talosta ilmoittautuessa. Ilmoittautuminen oheisen linkin kautta. Jos ei verkkopankkimahdollisuutta ilmoittautumiset ja lisätiedot myös p. 0403417207 tai auli.hynonen-rinne@evl.fi.

Retriitit


Järjestäjä

Kaikki seurakunnat

toimistosihteeri
Yhteinen diakonia- ja sielunhoitotyö

Sielunhoitotyö ja retriitit

Auli Hynönen-Rinne on seurakuntayhtymän sielunhoidon toimistosihteeri.

Aulilta voi kysyä puhelimella tai sähköpostilla retriiteistä Tammilehdossa ja Sinapin leirikeskuksessa, arkiretriiteistä ja Turun tuomiokirkossa järjestettävästä hiljaisuuden päivästä.

Aulille voi myös soittaa, kun on kokenut surua. Hän ohjaa parhaaseen mahdolliseen sururyhmään.

Auli on kiinnostunut kestävästä kehityksestä ja ympäristöasioista yksikkönsä ympäristövastaavana. Hän harrastaa kädentaitoja laidasta laitaan sekä pitää eläimistä ja luonnosta.