Lohdutuksen lähteillä -sanoja ja hiljaisuutta vaeltajille

pe 6.3. kello 17.00 - su 8.3. kello 14.00
Tammilehto, Rymättylä

Ilmoittautuminen on päättynyt

Retriitin otsikon mukaisesti etsiydymme Raamatun lohduttavien sanojen ääreen. Sana ja hiljaisuus hoitavat. Retriittiin ei kuulu mitään pakollista liikunnallista osuutta. Retriitin aikana sopivissa väleissä, omien voimien mukaan, saa kulkea lähialueen pikkuteitä omaan tahtiin ajatuksineen.

Ohjaajina Markku Ahlstrand, Merimaskun seurakunnan pappi, retriitinohjaaja yli 20 vuoden kokemuksella ja Leena Nieminen, Raision seurakunnan diakoniatyöntekijä, kokenut retriitin ohjaaja. Hinta: Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymän, Raision ja Merimaskun seurakuntien alueelta työssäkäyvät 102 €, opiskelijat, eläkeläiset ja työttömät 82 €. Muualta tuleville 130 / 104 €. Hintaan sisältyy ohjelma, ateriat ja majoitus yhden hengen huoneessa omin liinavaattein, jotka voi vuokrata myös talosta 10 euron hintaan ilmoittautumisen yhteydessä.  Lisätiedot ja ilmoittautumiset myös p. 0403417207 tai auli.hynonen-rinne@evl.fi. Järjestäjä Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymä, Retriittityö Kuva: Seppo Paldanius

Retriitit


Järjestäjä

Kaikki seurakunnat

toimistosihteeri
Yhteinen diakonia- ja sielunhoitotyö

Sielunhoitotyö ja retriitit

Auli Hynönen-Rinne on seurakuntayhtymän sielunhoidon toimistosihteeri.

Aulilta voi kysyä puhelimella tai sähköpostilla retriiteistä Tammilehdossa ja Sinapin leirikeskuksessa, arkiretriiteistä ja Turun tuomiokirkossa järjestettävästä hiljaisuuden päivästä.

Aulille voi myös soittaa, kun on kokenut surua. Hän ohjaa parhaaseen mahdolliseen sururyhmään.

Auli on kiinnostunut kestävästä kehityksestä ja ympäristöasioista yksikkönsä ympäristövastaavana. Hän harrastaa kädentaitoja laidasta laitaan sekä pitää eläimistä ja luonnosta.