Hiljaisuuden jooga® -ryhmä

ma 2.3. kello 18.00 - ma 2.3. kello 20.00
Hannunniitun seurakuntatalo

Ilmoittautuminen on päättynyt

Hiljaisuuden jooga® on lempeä kehollinen harjoitus, jossa mieli saa hiljentyä olemaan läsnä tässä hetkessä. Hengellisellä puolella avaudumme kohden rukouksen tilaa. Hiljaisuuden joogaharjoitus on kuin miniretriitti; voimme kulkea kohti sisäistä hiljaisuutta armollisina ja itseämme kuunnellen. Tarkemmat tiedot ja ilmoittautumislinkki lisätiedoissa. Tervetuloa!

Kristillinen Hiljaisuuden jooga® -ryhmä aloittaa ma 24.2.2020 Hannunniitun srk-talolla, Virmuntie 2. Ryhmä kokoontuu kevään aikana 10 kertaa maanantaisin klo 18 ja ohjaajana toimii Päivi Hakala.

Osallistumismaksu 50 euroa maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä pankkiyhteydellä tai luottokortilla.

Ota mukaan lämmin alusta, lämmintä vaatetta sekä villasukat.

Ilmainen esittelytunti pidetään ma 10.2. klo 18 Hannunniitun seurakuntatalolla.

Tiedustelut: Päivi Hakala paivihak16@gmail.com / p. 040 5554290

Ilmoittautumiset 17.2. mennessä (ilmoittautumislinkki on sivun yläosassa punaisella).


Järjestäjä

Katariinanseurakunta

ma. seurakuntapastori, aikuiset
Katariinanseurakunta

Kristiina Frondelius on Katariinan pappi, joka vastaa Katariinassa erityisesti aikuisten parissa ja aikuisten kanssa tapahtuvasta työstä. Jos olet aikuinen ja etsit paikkaasi seurakunnassa, kannattaa olla rohkeasti yhteydessä Kristiinaan.

Kristiina on kiinnostunut mm. lasten ja perheiden hyvinvoinnista, kristillisestä mystiikasta ja ignatiaanisesta spiritualiteetista. Hänen tehtäviinsä Katariinassa kuuluu myös hiljaisuuden työ eli hengellisen elämän hoitamista ja spiritualiteetin vaalimista palvelevien hetkien, ryhmien, päivien ja retriittien mahdollistaminen. 

Kristiina tykkää latinomusiikista, huumorin pilkkeestä ja ihmisistä, jotka osaavat nauraa myös itselleen. Pappina Kristiina haluaa olla vahvistamassa uskoa ja luottamusta Jumalaan sielläkin, missä ei jakseta uskoa.