Lepoa ja laulua. Virsien ja Taize-laulujen retriitti

pe 21.2. kello 17.00 - su 23.2. kello 14.00

Lepoa ja laulua. Virsien ja Taize-laulujen retriitti

Tammilehto, Rymättylä

Ilmoittaudu tästä

Laulaminen on kehon rukousta. Tervetuloa siis hiljaisuuden retriittiin, jossa laulamme paljon virsiä ja taize-lauluja sekä tutustumme niiden sanomaan!

Voit myös keskustella ohjaajien kanssa, ulkoilla, saunoa, lueskella. Aterioimme kaunista musiikkia kuunnellen. Jokaisen laulutaito on hyvä ja riittävä tähän retriittiin.
Ohjaajina Anneli Leppänen ja Varpu Ruohonen.
Hinta Turun ja Kaarinan srk-yhtymän alueelta tuleville 102 €, opisk., eläk. ja työttömät 82 €. Ulkopaikkakuntalaiset 130/104 €. Hintaan sisältyy majoitus omin lakanoin, ateriat ja ohjelma. Lisätiedot ja ilmoittautumiset myös p. 0403417207 tai auli.hynonen-rinne@evl.fi.

Retriitit


Järjestäjä

Kaikki seurakunnat

toimistosihteeri
Yhteinen diakonia- ja sielunhoitotyö

Sielunhoitotyö ja retriitit

Auli Hynönen-Rinne on seurakuntayhtymän sielunhoidon toimistosihteeri.

Aulilta voi kysyä puhelimella tai sähköpostilla retriiteistä Tammilehdossa ja Sinapin leirikeskuksessa, arkiretriiteistä ja Turun tuomiokirkossa järjestettävästä hiljaisuuden päivästä.

Aulille voi myös soittaa, kun on kokenut surua. Hän ohjaa parhaaseen mahdolliseen sururyhmään.

Auli on kiinnostunut kestävästä kehityksestä ja ympäristöasioista yksikkönsä ympäristövastaavana. Hän harrastaa kädentaitoja laidasta laitaan sekä pitää eläimistä ja luonnosta.

Katso myös

pe 31.1.2020 klo 17.00 - su 2.2.2020 klo 14.30

Tammilehto, Rymättylä

Elävän valon retriitti

Tule mukaan pimeän talven keskellä lepäämään ja ihmettelemään, kuinka valo, vaikka kuinka pieni, voittaa aina pimeän. Kynttilänpäivän retriitissä voi aavistaa, että kaikki valo, lämpö ja rakkaus on heijastusta meitä suuremmasta valosta.
pe 14.2.2020 klo 17.00 - su 16.2.2020 klo 14.30

Tammilehto, Rymättylä

Pohjoisen taivaan alla - talviretriitti

Hiljaisuutta, lepoa, luontoa ja parantavia sanoja tarjolla Rymättylän Tammilehdon retriitissä. "Näen taivaan tähtien loistavan. Kuinka paljon Sinulla onkaan valoa! Ikuisuus katsoo minua kaukaisten taivaankappaleiden säteissä. Olen pieni ja mitätön, mutta kanssani on Jumala. Hän varjelee minua rakastavasti kädellään kaikilla teilläni."