Yleisöluistelu Turkuhallissa

la 15.2. kello 15.00 - la 15.2. kello 16.00
Turkuhalli - Gatorade Center

Kaikille ja kaiken ikäisille tarkoitettu yleisöluistelu kutsuu kokemaan liikunnan riemua ja tutustumaan seurakuntaan. Kohtaamispaikkamme on Turkuhalli - Gatorade Center.

Tule sisään pääovesta. Luistinten päällepukemiseen on varattu oma tilansa. Kaukalossa luistellaan välillä suuntaa vaihtaen.  Pienimmät voivat luistella kaukalon keskialueella. Mailoja kentälle ei oteta mukaan. Luistelu on maksuton.

Luistelemassa on mukana myös Mikaelinseurakunnan työntekijöitä, joiden kanssa voi tulla keskustelemaan. Luistelua säestää taustamusiikki ja välillä kuullaan tiedotteita seurakunnan toiminnasta.

Luistelupäivä on lauantai ja aika klo 15-16. Koska peruutuksia luisteluihin voi tulla, kannattaa seurata nettisivujen ilmoittelua. Tervetuloa mukaan reippailemaan!

Mahdollisuus luistinten teroitukseen
Luistimet teroittaa omana toimenaan luistimien teroitukseen ja huoltoon erikoistunut liike ”Luistintohtori” (www.luistintohtori.fi). Teroitus 8 €, korjausteroitus (huonokuntoiset, vinot, kierot yms.) 12 €. Maksu käteisellä tai Mobilepayllä. Teroitusaika on klo 14.30-16. Teroituspäivät: 8.2., 15.2., 21.3., 28.3. ja 28.3. (Ei teroitusta 11.1. ja 4.4.)


Järjestäjä

Mikaelinseurakunta