Pohjoisen taivaan alla - talviretriitti

pe 14.2. kello 17.00 - su 16.2. kello 14.30

Pohjoisen taivaan alla - talviretriitti

Tammilehto, Rymättylä

Ilmoittaudu tästä

Hiljaisuutta, lepoa, luontoa ja parantavia sanoja tarjolla Rymättylän Tammilehdon retriitissä. "Näen taivaan tähtien loistavan. Kuinka paljon Sinulla onkaan valoa! Ikuisuus katsoo minua kaukaisten taivaankappaleiden säteissä. Olen pieni ja mitätön, mutta kanssani on Jumala. Hän varjelee minua rakastavasti kädellään kaikilla teilläni."

Retriitissä vetäydymme hiljaisuuteen yhdessä toisten kanssa. Retriitin päiväohjelmaa rytmittävät yhteiset kappelihetket ja kiireettömät ateriat. Saat käyttöösi oman huoneen, jossa voi nauttia omasta ajasta ja hiljaisuudesta juuri sillä tavalla, joka Sinusta tuntuu hyvältä. Hiljaisuus voi nostaa mieleen asioita, joista haluat puhella ja sitä varten on retriitissä mahdollisuus kahdenkeskiseen keskusteluun ohjaajan kanssa sovittuina aikoina.
Retriitin ohjaavat Kari J. Kettula, Kaija Soininen ja Päivi Vuorilehto. Retriitin hinta on Turun ja Kaarinan srky:n alueelta tuleville 102 €, opiskelijat työttömät ja eläkeläiset 82 €. Ulkopaikkakuntalaiset 130 / 104 €.
Ilmoittautumiset oheisen linkin kautta. Ilmoittautua voi myös auli.hynonen-rinne@evl  tai p. 040 3417207 jos ei ole verkkopankkimahdollisuutta.

 

Retriitit


Järjestäjä

Kaikki seurakunnat

toimistosihteeri
Yhteinen diakonia- ja sielunhoitotyö

Sielunhoitotyö ja retriitit

Auli Hynönen-Rinne on seurakuntayhtymän sielunhoidon toimistosihteeri.

Aulilta voi kysyä puhelimella tai sähköpostilla retriiteistä Tammilehdossa ja Sinapin leirikeskuksessa, arkiretriiteistä ja Turun tuomiokirkossa järjestettävästä hiljaisuuden päivästä.

Aulille voi myös soittaa, kun on kokenut surua. Hän ohjaa parhaaseen mahdolliseen sururyhmään.

Auli on kiinnostunut kestävästä kehityksestä ja ympäristöasioista yksikkönsä ympäristövastaavana. Hän harrastaa kädentaitoja laidasta laitaan sekä pitää eläimistä ja luonnosta.

Katso myös

pe 31.1.2020 klo 17.00 - su 2.2.2020 klo 14.30

Tammilehto, Rymättylä

Elävän valon retriitti

Tule mukaan pimeän talven keskellä lepäämään ja ihmettelemään, kuinka valo, vaikka kuinka pieni, voittaa aina pimeän. Kynttilänpäivän retriitissä voi aavistaa, että kaikki valo, lämpö ja rakkaus on heijastusta meitä suuremmasta valosta.
pe 21.2.2020 klo 17.00 - su 23.2.2020 klo 14.00

Tammilehto, Rymättylä

Lepoa ja laulua. Virsien ja Taize-laulujen retriitti

Laulaminen on kehon rukousta. Tervetuloa siis hiljaisuuden retriittiin, jossa laulamme paljon virsiä ja taize-lauluja sekä tutustumme niiden sanomaan!