Pohjoisen taivaan alla - talviretriitti

pe 14.2. klo 17.00 – su 16.2. klo 14.30

Tammilehto, Rymättylä

Ilmoittautuminen on päättynyt

Hiljaisuutta, lepoa, luontoa ja parantavia sanoja tarjolla Rymättylän Tammilehdon retriitissä. "Näen taivaan tähtien loistavan. Kuinka paljon Sinulla onkaan valoa! Ikuisuus katsoo minua kaukaisten taivaankappaleiden säteissä. Olen pieni ja mitätön, mutta kanssani on Jumala. Hän varjelee minua rakastavasti kädellään kaikilla teilläni."

Retriitissä vetäydymme hiljaisuuteen yhdessä toisten kanssa. Retriitin päiväohjelmaa rytmittävät yhteiset kappelihetket ja kiireettömät ateriat. Saat käyttöösi oman huoneen, jossa voi nauttia omasta ajasta ja hiljaisuudesta juuri sillä tavalla, joka Sinusta tuntuu hyvältä. Hiljaisuus voi nostaa mieleen asioita, joista haluat puhella ja sitä varten on retriitissä mahdollisuus kahdenkeskiseen keskusteluun ohjaajan kanssa sovittuina aikoina.
Retriitin ohjaavat Kari J. Kettula, Kaija Soininen ja Päivi Vuorilehto. Retriitin hinta on Turun ja Kaarinan srky:n alueelta tuleville 102 €, opiskelijat työttömät ja eläkeläiset 82 €. Ulkopaikkakuntalaiset 130 / 104 €.
Ilmoittautumiset oheisen linkin kautta. Ilmoittautua voi myös auli.hynonen-rinne@evl  tai p. 040 3417207 jos ei ole verkkopankkimahdollisuutta.

 

Retriitit


Järjestäjä

Kaikki seurakunnat

Ota yhteyttä

toimistosihteeri
Yhteinen diakonia- ja sielunhoitotyö

Sielunhoitotyö ja retriitit

Auli Hynönen-Rinne on seurakuntayhtymän sielunhoidon toimistosihteeri.

Aulilta voi kysyä puhelimella tai sähköpostilla retriiteistä Tammilehdossa ja Sinapin leirikeskuksessa, arkiretriiteistä ja Turun tuomiokirkossa järjestettävästä hiljaisuuden päivästä.

Aulille voi myös soittaa, kun on kokenut surua. Hän ohjaa parhaaseen mahdolliseen sururyhmään.

Auli on kiinnostunut kestävästä kehityksestä ja ympäristöasioista yksikkönsä ympäristövastaavana. Hän harrastaa kädentaitoja laidasta laitaan sekä pitää eläimistä ja luonnosta.